Zárbetét másodzárhoz

Úgy, ahogy a főzárakban is, a másodzárakban is zárbetét hajtja a szerkezetet, ami lehet fogazott kulcsos zárbetét vagy lapon mart kivitelű zárbetét. Maga a zárszerkezet lehet bevésőzár, illetve rászegzőzár kivitel.

A bevésőzáraknál a külső-belső kulcsmeghajtási mód a jellemző, a rászegző záraknál inkább a rim betét az, amit ki kell cserélni. A rim betéteknél a rim betétből kilógó toldólemez hosszából kell vágni, esetleg a rögzítő csavarokból, a belső egység marad, így érjük el a különböző hosszúságú méretet. Míg a teljes oldalas zárbetét esetében, a zárbetét hosszát kell kiválasztani, ezt pedig ajtóvastagság függvényéből adódik. Ezek bármilyen méretűek lehetnek, akár alapméret, akár egy 60/50 mm-es extra méret, sima tolókavivős vagy esetleg fogaskerekes kivitel. Ezeket jellemzően bejárati ajtókban alkalmazzák.

Vannak olyan zárszerkezetek, amelyeken két furat van a zárbetétlyuk jobb és bal oldalán, ezek azt a célt szolgálják, hogy a belső csavarok ezeken keresztül mennek, ami fogja a külső pajzsot, és a zárbetétet védi a roncsolástól.

Bármilyen zárbetétet is vásárolunk, a rászegző vagy bevéső ajtózárhoz, a cél mindig a biztonság legyen, ne pedig a zárbetét ára! Egy olcsó zárbetét egy felső másodzárban nem ér semmit, a betörő könnyen eltörheti, kifésülheti, és már nyitva is az ajtó!

Nálunk mindent megtalál, amit a másodzárakhoz szeretne vásárolni, pl. félbetét, rim betét, alapméretű, normál zárbetét, fogaskerekes zárbetét, vészfunkciós és tekerőgombos kialakítású zárbetét.

Válasszon minket, írjon munkaidőben 8 és 18 óra között, mi segítünk kiválasztani a szükséges zárbetétet a meglévő másodzárhoz!

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak