Zárbetét kiválasztása

Cégünk vezető forgalmazója a biztonsági záraknak és zárbetéteknek. Óriási választék, verhetetlen ár! Mi a zárbetét kiválasztása után egy munkanapon belül kiszállítjuk a terméket!

A zárbetét kiválasztása, illetve megvásárlása nem feltétlenül egyszerű dolog. Persze ettől nem kell nagyon megijedni, egy pár fontos dolgot kell tisztán látni csupán és mehet is a vásárlás.

  • A bejárati ajtóba az a zárbetét, amit ki akarnak cserélni, első védelmi vonal-e?
  • A bejárati ajtóba milyen zárszerkezet van beépítve?
  • A zárszerkezetet megfelelő törésvédő kulcstakaró címke biztosítja-e?

Ha ezekre a kérdésekre nagyjából tudja a választ, akkor a zárbetét méretének kiválasztása a következő lépés. A zárbetét pontos méretét az ajtó vastagsága adja meg. Ha kiszereljük és megmérjük akkor megkapjuk a kellő hosszt. A zárbetét kiválasztásánál a méréssel mérhetünk teljes hosszt, illetve A és B oldali hosszúságot. A teljes hossz értelemszerűen, a zárbetétnek a teljes hossza, mérőszalaggal lemérve, pl. 9 cm. Az A és B oldal a rögzítő furat közepétől mért jobb és bal oldali hossz, ami bármilyen méret lehet, kezdve a 30/30 mm-től, a 45/45 mm-ig. Ha az A és B oldalt összeadjuk, megkapjuk a teljes hosszt.

Fontos szempont továbbá a zárbetét tulajdonságai, illetve a megfelelő biztonsági fokozat. Olcsó zárbetétet ne vásároljanak, legalább fúrás- és törésvédelemmel kell rendelkeznie, hiszen ez már biztosítói követelmény is. Mi kizárólag jó minőségű, magas kategóriájú, 3 és 5 kulcsos zárbetéteket forgalmazunk!

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak