Zárbetét forgalmazás

Egyre nagyobb divat a mai rohanó világban, hogy már nem vásárolunk annyit szaküzletben mint régen, mert elkényelmesedtünk. Elkényelmesedett a világ körülöttünk és már mindent meg lehet rendelni a netről, futárszolgálat kiszállításával. Így csak a megfelelő terméket kell kiválasztani a kínálatból, nyomni egy entert és hamarosan érkezik is a megrendelt áru.

Ez nálunk is hasonló rendszerrel működik, ha zárbetétet szeretne vásárolni valaki, csak annyi a különbség, hogy nálunk valós árukészlet van, nem kell rá napokat, heteket várni. Nekünk az izraeli zárbetétekből négy különböző típusból, több mint 30 különböző méretből, kb. 3000 db van állandó raktárkészleten. Ez azért a hazai viszonylatban nem sok kereskedőnél található meg.

Mi csakis izraeli zárbetéteket forgalmazunk, mivel velük van kizárólagos szerződésünk. Tehát közvetlenül a gyártótól vesszük meg a zárbetéteket, immár 10 éve. Mi ezeket értékesítjük zárszerviz cégeknek, üzleteknek, illetve magánszemélyeknek egyaránt. Nálunk a zárbetét vásárlás menete a következőképpen történik.

Az ügyfél vagy e-mailben, vagy telefonon megrendeli tőlünk a kiválasztott zárbetétet. A zárbetétek vásárlása nálunk nagyon egyszerű. Nincs regisztrációs, bonyolult ügyfélkör kialakítás, jelszó választás. Csak be kell diktálni a kiválasztott típust, ami pl. lehet RB LOCXIS, RB SKG vagy RB Keylocx zárbetét. Szükséges a méret is, pl. 31/31, 45/55 vagy 31/55 mm-es, fogaskerekes vagy hagyományos kivitel.

Ha a rendelés 12 óráig le van adva, akkor mi már postázzuk is, és másnapi kiszállítással házhoz érkezik a posta által. A küldeményt utánvéttel küldjük, melyet a kézbesítőnek kell kifizetni. Ebben benne van a zárbetét ára és a postai viteldíj. Ez utóbbi súly függvényében változik, ami kb. 2500 forintos költséggel jár.

A kiválasztott zárbetét árairól mindent megtalál weboldalunkon, illetve, ha további információra van szüksége az izraeli zárbetétekkel kapcsolatban, pl. származási hely, minőség, MABISZ besorolás, kulcsmásolási folyamat, stb., akkor ezeket is ellenőrizheti weboldalunkon: http://www.rbzarbetet.hu/

Szinte minden típusú ajtóba tudunk zárbetétet biztosítani, értékesíteni, legyen szó alsó- vagy felső zárról, bejárati vagy tároló ajtóról, hevederzárbetétről, vagy izraeli Mul-T-Lock/Superlock zárbetét helyére való cilinderről.

Vásároljon nálunk zárbetétet, akár a helyszínen irodánkban, akár vidéki kiszállítással postai úton! A nálunk vásárolt zárbetétek bevizsgáltak, MABISZ besorolással rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy minőségi terméket értékesítünk (hangsúlyozzuk: nem kínai!). Olyan elismert zárgyártótól, aki figyel a minőségre és a hosszan tartó használhatóságra és nem utolsósorban a magas biztonsági fokozatra!

Használjon Ön is RB zárbetéteket, válassza a biztonságot!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak