Zárbetét beszerzése

Mielőtt zárbetétet vásárolnánk, érdemes alaposan körbejárni a témakört, hiszen a zárbetétpiac nagyon felhígult az elmúlt években és egyre több webáruház, zárszaküzlet árusít zárcilindereket. Sajnos azonban leginkább a zárszerviz szolgáltató cégek azok, akik az ügyfeleket átverik az olcsó, silány, bevizsgálatlan termékekkel.

Munkáink során gyakran találkozunk ügyfelekkel, akik átkozzák azt a napot, amikor egy GMB vagy egy Sib zárbetétet vettek valahonnan és egy hónap után beletört a kulcs, nem nyílt az ajtózár, vagy a legrosszabb esetben, amíg az ügyfel dolgozott, a zárbetétet a betörők könnyedén kinyitották és a lakást kipakolták. Mindenkit óva intünk a kínai zárbetétektől! Nem szabad megvenni őket, egyáltalán nem biztonságosak!

Ezek a zárbetétek maximum a kertkapuba alkalmasak, de bejárati ajtóba, hevederzárba nem szabad őket alkalmazni! Ami a legrosszabb az egészben, az ügyfelek 25-30 ezer forintot kifizetnek egy ajtó zárcseréjéért, amiből a zárbetét 1500 forintba kerül! Gondolják végig, hogy az 1500 forintos zárbetét milyen biztonságot is nyújthat a lakás védelmének szempontjából!

A zárbetét beszerzése egyszerű feladatnak tűnik, de nem mindegy, hogy milyen méretűt, milyen minőségűt, milyen kialakításút, milyen biztonsági fokozatút, honnan és mennyiért vásárolnak.

Nálunk csakis magas biztonsági fokozattal rendelkező zárbetéteket tud vásárolni, ilyen például az RB SKG, RB LOCXIS vagy az RB Keylocx zárbetét. Mi ezeket a zárbetéteket bevizsgáltattuk, MABISZ besorolást kértünk rájuk, illetve zárszerviz keretein belül -garancia mellett- folyamatosan teszteljük őket. Mi tudjuk mit árulunk, ezért merjük ajánlani a zárbetétjeinket mindenkinek.

Nálunk a fenti négy típusból, több mint 30 méretből válaszhat az ügyfél, mondhatnánk azt is, hogy ami nálunk nincs, az nem is létezik. Vásárlás előtt tehát kérdezzen meg több céget, szaküzletet, de mindig a biztonság legyen az elsődleges és soha ne az ár!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak