Zárbetét bejárati ajtóba

A legtöbb bejárati ajtó még mindig cilinderes működtetésű, ami azt jelenti, hogy a zárszerkezetben európai profilú ajtózárbetét van beszerelve, az alapmérettől kezdve a különböző osztású méretekig bezárólag.

Egy ajtózárbetét cserét akár házilag is el lehet végezni. Azonban minden esetben a legfontosabb a zárbetét megfelelő méretének a kiválasztása, azaz a teljes hossza, valamint a rögzítőfurat jobb és bal oldalától mért távolság. Ajánlatos olyan zárbetétet, cilindert vásárolni, amely a 2022-es évek biztonsági követelményeinek megfelel, tehát fúrás-, finomnyitás-, törés- és savazás ellen védve van. Azok a zárbetétek, melyek nincsenek ezekkel a mechanikai védelmekkel ellátva, mi nem ajánljuk senkinek, természetesen szakmai szemmel nézve, nem pedig kereskedelmi vénával!

Sajnos a rohanó világunkban már úton-útfélen meg lehet vásárolni az olcsó zárbetéteket, amit mi senkinek nem ajánljuk, hiszen ezen a területen a biztonság az első, nem pedig az ár. A 6000-7000 forintos zárbetétek nem mondhatók biztonságosnak, nem védenek megfelelően, mert egy ilyen árú terméken kb. 2000 Ft a kereskedő haszna, ami azt jelenti, hogy a 7000 Ft-ért árult Kínában készült zárbetét, amit megvásárolnak a netről, vagy valamilyen üzletből, a gyártónak maximum 2000 forintjába van. 2000 Ft-ért komoly biztonságot ne várjunk, de mindenki azt vesz, amit akar, mi azonban ebben az olcsó kategóriában biztos, hogy nem tudunk segíteni.

A zárbetétek területén cégünk MABISZ 5 és MABISZ 6 tanúsítvánnyal rendelkező, bevizsgált zárbetéteket forgalmaz. Dierre ajtókhoz 30/30 mm-es méretű New Power zárbetétet és 30/30 mm méretű Iseo zárbetétet tudunk biztosítani. Továbbá izraeli zárbetétekből az RB SKG, RB LOCXIS és RB Keylocx zárbetéteket értékesítjük. Az izraeli zárakból típusonként több mint 30 különféle osztású méret vásárolható nálunk. Zárbetétjeinket postai úton történő másnapi kiszállítással tudjuk biztosítani.

Izraeli zárbetétjeinkből nemcsak sztenderd kivitelt tudunk kínálni, hanem fogaskerekes zárbetéteket hevederzárakhoz, Mul-T-Lock és Superlock izraeli bejárati ajtókhoz; azonos zárlatot tudunk készíteni családi házak különféle ajtóihoz; továbbá vész- és tekerőgombos funkcióval tudjuk ellátni a zárbetéteket a könnyebb működés érdekében.

Izraeli zárbetétjeink majdnem mindegyike kártyavédelemmel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy csakis az adott helyen és csakis a kártya felmutatásával lehet hozzájuk extra kulcsokat másoltatni. Ezt mi szigorúan betartatjuk azokkal az üzletekkel, akiknek nyerskulcsot biztosítunk a kulcsok másolásához.

Az izraeli zárbetétek nálunk valós készleten vannak, folyamatosak az értékesítések, és igyekszünk minél nagyobb készletet tartani, mivel egyre nagyobb az igény is. Tőlünk bárki vásárolhat, magánszemély, vállalkozás, zárüzlet, zárszerviz, akár egy darabot is!

A zárbetét kiválasztásánál mindig meg kell nézni az ajtó típusát, kialakítását és nem győzzük hangsúlyozni a zárbetét pontos méretét a megfelelő osztásban! Ha tőlünk vásárol zárbetétet és segítségre szorul, mi segítünk a választásban, szaktanácsot adunk, minden szükséges instrukciót megadunk!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak