Zárbetét bejárati ajtó

Szinte bármilyen típusú bejárati ajtóba tudunk ügyfeleink számára zárbetétet kínálni, egyre nagyobb méretválasztékban és több különböző izraeli típusban. Cégünk csakis izraeli zárbetéteket forgalmaz, mi mást nem tartunk. A biztonsági fokozatuk és a minőségünk minden esetben kiváló, olcsó egyszerű zárbetéteket nálunk nem talál, ilyenekkel nem foglalkozunk!

Nálunk meg tudja vásárolni a műanyag ajtóba való zárbetétjét, HiSec és Secdoors kínai ajtók alsó- és felső zárbetétjét, Mul-T-Lock, Superlock, Imilock (Turul) ajtókba különböző osztású, fogaskerekes zárbetéteket, billenő garázsajtókba és kapcsolószekrényekbe félbetéteket, hevederzárakba különböző osztású fogaskerekes zárbetéteket, rim- és postaládazár cilindereket egyaránt.

Zárbetétjeink 3 és 5 kulcsos kivitelűek. Lapon mart verzió, tehát vízszintesen kell a kulcsokat behelyezni a zárba. Fúrás-, finomnyitás-, törés-, savazás-, másolás- és magkihúzás ellen vannak védve. MABISZ 5-6-os minősítéssel ellátottak, azaz a legmagasabb besorolásúak.

Ezeknek a tanúsítványait ide kattintva megtalálják.

Mi mindig olyan zárat ajánlunk, bármilyen ajtóról is legyen szó, ami tényleg a biztonságot szolgálja! A legtöbb betörési kísérlet a befeszítési eljárás után az olcsó zárbetétek manipulálásával történik. Az olcsó, Kínában készül zárbetéteket, azaz az egyszerű ajtózárakat a betörők egy perc alatt nyitják ki! Egy 15-25 000 forintos izraeli RB zárbetéttel nem foglalkoznak, mert arra már nincs idejük.

Nagyon sokan vásárolnak olcsó, gyenge minőségű, névtelen zárbetéteket, és addig nem is törődnek vele, amíg nincs baj, nem törnek be a lakásba. Ezért segítünk mi az ügyfeleknek a szaktanácsadásban, a betörés megelőzésében.

Az izraeli zárbetéteket úgy alakították ki, hogy ne lehessen azokat kinyitni ezekkel a betörési módszerekkel. Persze drágábbak, mint a sztenderd zárbetétek, de nagyobb védelmet is nyújtanak az ajtó számára!

Ajtózárbetét vásárlásával kapcsolatban forduljanak hozzánk! Raktárkészletről azonnal tudunk bármilyen méretet küldeni az ország bármely pontjára egy napos kiszállítással!

A zárbetét vásárlása előtt minden esetben vegye figyelembe a jelenleg beszerelt zárbetét méretet és úgy válasszon! Az ajtózár pontos méretét a rögzítőfurat jobb és bal oldali távolsága határozza meg. Az magában nem elég, hogy a zárbetét pl. 85 mm hosszú. A 85 mm-nek az osztása is szükséges, ami lehet 40/45 mm, de lehet 50/35 mm is.

Az ajtózárbetét vásárlásakor figyelni kell a kulcsok darabszámára, hogy mennyi kell a családnak, a zárbetét ún. tudására, hogy mi ellen is véd a zárbetét, illetve, hogy ne lógjon ki a külső és belső oldalon a címke síkjából!

Helyezze a biztonságot, a minőséget az ár elé, és nem lesz gondja a betörőkkel, mint a szomszédoknak!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak