Zárak széleskörű választéka webáruházunkban

Zár-webáruházunk a legbiztonságosabb, működésileg leghosszabb ideig tartó zárakat forgalmazza. Kínai zárbetéteket egyáltalán nem tartunk, csakis ellenőrizhető, bevizsgált, magas fokozatú zárbetéteket, izraeli és olasz gyártásúakat, tollas kulcsos olasz és török trezorzárakat, HiSec ajtó kilincseket, lakatokat és más egyéb speciális, nem tömegtermékeket. A bővebb választék áttekintéséhez ezen a linken tud továbblépni.

Potent homlokcsapos rászegző zárszerkezet

Lehet fehér vagy barna a bejárati ajtó, üveges, kazettás, egy- vagy kétszárnyú, el kell gondolkozni azon vagy szaktanácsot kérni zárszerelő szakembertől, hogy valóban megfelelő védelmet nyújt-e az ajtó. Sajnos a magyar piacon elég gyenge a felhozatal a bejárati ajtók kapcsán, így mindegyikre ráfér az extra biztonság. Általában másodzárként, kb. szemmagasságban, kétszárnyú ajtók esetében csípőmagasságban, ahogy az ajtó paraméterei megengedik történik ennek a kiváló rászegzőzárnak a telepítése. Tömör ajtók esetében, kényelmi funkcióként vásárolhat tőlünk belülről gombos verziójú zárat is, ám üveges ajtók esetében csak kulcs-kulcsos változatot szoktunk javasolni az üvegtörés miatt.

Dierre ajtózárak, zárbetétek

Egyre több modern, olasz ajtó van használatban, különösen a nagyobb építkezéseken alkalmazzák őket. De itt is felmerül a kérdés, hogy megkaptak-e minden kulcsot a lakást átvevő tulajdonosok, nem maradt-e valakinél egy darab, illetve elég biztonságos-e, amit az ajtóhoz adtak, nincs-e már jobb, feltörhetetlenebb változat. A Dierre zárak elég sok típusban, méretben, nyitási irányban érhetők el webáruházunkban. Tollas kulcsos és cilinderes meghajtású zárszerkezetek, a hozzájuk tartozó réz és bronz kiegészítők, borítások, illetve Iseo R7, R90 és Dierre New Power zárbetétek – ezek mind raktáron vannak nálunk.

Jó tanács: ajánlott új lakás megvásárlásakor zárat cserélni vagy szakemberrel lecseréltetni. A biztonságos lakászár akkor tökéletes, ha a kulcsok a tulajdonos előtt kerülnek kibontásra a lezárt csomagolásból.

Régi Viro zárszerkezet, olasz Securemme zár

A régi Viro zárszerkezetet szó szerint addig használta a tulajdonos, míg teljesen tönkrement. Ilyenkor már nemcsak a zárat nem lehet forgatni, de a kilincsvisszahúzás is problémás. Ebben az esetben csakis új zárszerkezet beszerelése a megoldás. 20-25 éves záraknál nincs javítási lehetőség. Ami még probléma, hogy ugyanezt a zárat már nem gyártják, de egy vele 90 százalékban megegyező, szintén olasz terméket tudunk ajánlani helyette. A helyettesítő zár modernebb, halkabb működésű, hosszabb ideig bírja a rugója, mint az elődjének. A zárhoz 3 db kulcs és egy új címkegarnitúra tartozik. Ha már úgyis cserélünk mindent, a kilincsről sem szabad elfelejtkezni, mert a régi, kopott, oxidálódott kilincs sem esztétikailag, sem funkcionálisan nem hosszútávú biztosíték az új zárnak. Nálunk mindent megtalál egy helyen: zár, kilincs és ha szükséges, még szakmai tanácsot is tudunk biztosítani, akár helyszíni szereléssel egybekötve.

A Securemme zárszerkezet egy nagyon jó olasz zártípus. Nagy előnye a lamellakészlet cseréje, mellyel a kulcsok cseréje eszközölhető. A régi fixlamellás zárak helyére tudunk az ügyfél számára adni másolásvédett, kódkártyás, speciális fogazású Securemme zárat, szervizkulccsal ellátva. A régi zárral egy az egyben megegyezők a paraméterei. Itt a gyártó a zárszerkezet belső részében végzett biztonsági fejlesztéseket, ezzel is biztosítva a betörési kísérletek megelőzését. A Securemme zár -mivel lamellaköteggel van ellátva-, külön balos és jobbos nyitási irányban kapható webáruházunkban.

Zárbetétek széles választéka izraeli zárakból

Ahhoz, hogy egy bejárati ajtó kellő védelmet nyújtson, nagyon fontos szerepet tölt be a megfelelő zárbetét kiválasztása. Vásárlás előtt érdemes tájékozódni a zárbetét tulajdonságairól, illetve a zárbetét méretéről és osztásáról. Egy zárbetét méretileg akkor jó, ha kívül és belül is síkban van a zárcímerrel. Kínai zárbetétek alkalmazását semmikor sem ajánljuk, alapkövetelménynek számít ma már a fúrás-, törés-, pikkelés elleni védelem. Nagyon fontos szerepe van a másolásvédelemnek is az illetéktelen kulcsfelhasználók ellen.

Ha jó zárbetétet kedvező áron és megfelelő védelemmel ellátva szeretne vásárolni, akkor ajánljuk az 5 kulcsos Keylocx és a 3 kulcsos LOCXIS zárbetétjeinket!

Nívó ajtó zárszerkezet csere kilincslógás miatt

A Nívó ajtógyártó vállalat legelső generációs zárszerkezetei most kezdenek tönkremenni, akadozni. Ez nem a zár minőségi hibája, hanem az elhasználódottság számlájára írható. Hetente kapunk fényképet emailben erről a zárról, hogy a kilincs lenyomva marad, nem húzza vissza a rugó, az ajtót csak úgy lehet bezárni, ha ráfordítjuk a belső tekerőgombot, mivel a csapdanyelv nem ugrik vissza, nem kattan a tokba. Egyelőre mi sem tartunk még csere-zártestet a régi helyett, de dolgozunk a megoldáson. Olyan lehetőséget tudunk most biztosítani kb. 40.000 Ft-ért, hogy egy szerelő szakember kimegy a helyszínre, visz egy felújított zárat, a régit meg elhozza, mert azt tőlünk is elkérik ott, ahol felújítják a zártestet. Zárszerkezet esetén érdemes ránézni a régi Mauer betétekre is, mert azok is elkophattak az évek során. Ilyenkor már modernebb betétet szerelünk be, melynek magasabb a biztonsági szintje mint a Maueré.

Zárak széleskörű választéka webáruházunkban
Zárak széleskörű választéka webáruházunkban
Zárak széleskörű választéka webáruházunkban
Zárak széleskörű választéka webáruházunkban
Zárak széleskörű választéka webáruházunkban
Zárak széleskörű választéka webáruházunkban
Zárak széleskörű választéka webáruházunkban
Zárak széleskörű választéka webáruházunkban
Zárak széleskörű választéka webáruházunkban
Zárak széleskörű választéka webáruházunkban