Zárak értékesítése

Cégünknél raktárkészletről megvásárolhatók olasz, török, izraeli, német zárak, zárbetétek, továbbá pár kínai alkatrész, ajtókiegészítő. Minden termékből nagy készletet tartunk, hiszen az évek alatt kiforrott már, hogy a vásárlóknak, legyen szó magánszemélyről, cégről vagy zárszervizről, mire is van szükségük valójában.

Ezeknek a záraknak több mint 80 százalékát közvetlenül a gyártótól vásároljuk, így a tovább értékesítésnél jó áron tudunk kereskedni a vevői körrel.

Az olasz termékek közül Cisa, Cerutti, CR, Sab, Securemme, Iseo, Dierre és Potent zárakat forgalmazunk. Ezeknél vegyes a paletta, hiszen valamelyik termékből csak 1-1 típust tartunk, mert arra van igény, de pl. az Iseo zárcsaládból 8-10 különböző zár típust is tartunk raktáron.

Az izraeli Superlock gyártótól többpontos bevésőzárat, illetve kilincs és címkegarnitúrát vásárolunk. Itt megjegyeznénk, hogy az országból csak mi vásárolunk a Superlock gyárból.

Az RB vállalattól különböző méretben, óriási mennyiségben vásárolunk jó minőségű, kiváló biztonsági fokozatú zárbetéteket.

Az ügyfeleink számára értékesítünk továbbá prémium kategóriás hevederzárakat, 80, 85, 90 cm méretben, fehér színben; Potent rászegző olasz másodzárakat; Kale tollas kulcsos és cilinderes bevésőzárakat; az olasz Cisa és Dierre zárhoz kulcskészleteket; valamint a kínai HiSec vagy Secdoors többpontos, világító kilincses bejárati ajtóhoz, kínai alsó- és felső bevésőzárakat, törésvédő rozettákat, és ezekbe csakis kizárólag a jó minőségű Keylocx zárbetéteket.

Ha valami esetleg fenti felsorolásból kimaradt, azokat megtalálja weboldalunkon, vagy érdeklődjön emailben munkaidőben 8 és 18 óra között!

Vásároljon tőlünk!

zarszerviz365@gmail.com