Zárak értékesítése

Cégünknél raktárkészletről megvásárolhatók olasz, török, izraeli, német zárak, zárbetétek, továbbá pár kínai alkatrész, ajtókiegészítő. Minden termékből nagy készletet tartunk, hiszen az évek alatt kiforrott már, hogy a vásárlóknak, legyen szó magánszemélyről, cégről vagy zárszervizről, mire is van szükségük valójában.

Ezeknek a záraknak több mint 80 százalékát közvetlenül a gyártótól vásároljuk, így a tovább értékesítésnél jó áron tudunk kereskedni a vevői körrel.

Az olasz termékek közül Cisa, Cerutti, CR, Sab, Securemme, Iseo, Dierre és Potent zárakat forgalmazunk. Ezeknél vegyes a paletta, hiszen valamelyik termékből csak 1-1 típust tartunk, mert arra van igény, de pl. az Iseo zárcsaládból 8-10 különböző zár típust is tartunk raktáron.

Az izraeli Superlock gyártótól többpontos bevésőzárat, illetve kilincs és címkegarnitúrát vásárolunk. Itt megjegyeznénk, hogy az országból csak mi vásárolunk a Superlock gyárból.

Az RB vállalattól különböző méretben, óriási mennyiségben vásárolunk jó minőségű, kiváló biztonsági fokozatú zárbetéteket.

Az ügyfeleink számára értékesítünk továbbá prémium kategóriás hevederzárakat; Potent és Iseo rászegző másodzárakat; műanyag ajtóhoz ARX vasalatokat és 92 mm dorn-méretű kilincseket, különböző színekben; Kale tollas kulcsos és cilinderes bevésőzárakat; az olasz Cisa és Dierre zárhoz kulcskészleteket; valamint a kínai HiSec vagy Secdoors többpontos, világító kilincses bejárati ajtóhoz, kínai alsó- és felső bevésőzárakat, törésvédő rozettákat, és ezekbe csakis kizárólag a jó minőségű Keylocx zárbetéteket.

Ha valami esetleg fenti felsorolásból kimaradt, azokat megtalálja weboldalunkon, vagy érdeklődjön telefonon munkaidőben 8 és 20 óra között!

Vásároljon tőlünk!

06-30-265-5531