Védett kulcsos ajtózárbetétek

A védett kulcsos zárbetétek esetében a kulcsok vagy szabadalmi vagy jogi védelem alatt állnak egy adott időpontig. Ez annyit jelent, hogy amíg a védelem tart, semmilyen nyerskulcsgyártó (ismertebbek: JMA, Silca, Erebbi) nem jogosult a kulcsok gyártására, így a kulcsmásolás gyári kulcsokhoz kötött. A gyári kulcsok pedig ahhoz a kulcsmásolóhoz jutnak csak el, akinek a zárbetét forgalmazója a gyári nyerskulcsot továbbadja. Ezáltal vannak a kulcsok kontroll alatt.

A szóban lévő kulcsokat csak a kódkártya felmutatásával készítik el. A kódkártya mindig annál a személynél van, aki a zárbetétet megvásárolta. Ez a személy lehet tulajdonos vagy bérlő, ez végül is mindegy, de csak ő jogosult arra, hogy kulcsot másoltasson. Ha ez a személy a kártyát és a kulcsot átadja másnak (barátnak, szomszédnak), akkor ő lesz jogosult a további kulcsok rendelésére. Ha a kártya eltűnik, onnantól kezdve a kulcsmásolási jog megszűnik, azaz nincs kulcsmásolás!

A kódkártya fontossága, megőrzése

Nagyon fontos a biztonsági kártya megőrzése! A kártyát ne adják oda senki másnak, hiszen az értékeik, lakásuk és családjuk biztonsága múlik a kódkártyán!

Cégünk, mint importőr nagyon szigorúan veszi a kulcsmásolási kártyavédelmet. Számon tartjuk a kiadott gyári nyerskulcsokat, így csakis partnerünknél végezhető el az RB zárbetétek kulcsainak a másolása.

Arra már volt példa, hogy egy bizonyos kulcsmásoló -nagyfokú hozzá nem értés miatt- rámásolta a kulcsot egy másik zárbetét kulcsára, de persze csak lehúzás volt részéről, mert a rossz nyerskulcsra másolt kulcs természetesen nem nyitotta az ajtót. Szóval csak az adott helyen, csak a kódkártyával másolhatók az izraeli RB zárbetét kulcsok.

Honnan, kitől vásároljunk kódkártyás zárbetétet?

Gondoljunk csak bele, vásárolnak egy üzletben vagy egy zárszerviz cégtől egy drága biztonsági zárat, kulcsokkal. A kulcsot odaadják a bejárónőnek, aki egy idő után közli, hogy már nem akar tovább ott dolgozni. Mondjuk, hogy rendben, visszakapjuk a kulcsot, de ő közben valahol már készített egy másolatot, mert a szaküzlet vagy a szerviz, egy olyan terméket adott el, ami nem volt védett másolás ellen. Hamarosan azzal találják szembe magukat, hogy nyom nélkül bementek a lakásba, elvittek minden értéket és még a zárat is visszazárták!

Sajnos a mai napig van olyan forgalmazó (mind zárszerviz, mind szaküzlet), aki azt állítja, hogy a zárbetét kulcsai másolásvédettek, pedig nem azok! Erre fokozottan ügyeljenek! Kérdezzenek minket, vásároljanak tőlünk, hiszen az RB gyári kulcsait csak mi forgalmazzuk, és tudjuk ki másolhatja őket, ki nem!

Mely zárbetétetek másolásvédettek?

Nagyon nehéz dolga van a laikusoknak, mert tényleg nem lehet biztosan tudni, mely zárak a valóban védett kulcsosak.

Persze vannak olyan nagynevű, régi, tradíciókkal rendelkező cégek, melyekben biztosan nem fog csalódni! Ami fontos, hogy bankkártyához hasonló, kódokkal ellátott műanyag kódkártyával kell rendelkezzenek, és nem szabad, hogy szerepeljenek a legnagyobb nyerskulcsgyártó katalógusában!

Az RB LOCXIS, Keylocx és SKG kulcsai nincsenek feltüntetve ebben a katalógusban, így nem is gyártják őket! Ezekben a betétekben biztos lehet. Ha más terméket keres, akkor pidig az élő kulcsmásolási védelemnek önmagának kell utánajárnia!

Mennyibe kerül egy jó, biztonságos zárbetét?

Egy lakás megvédésénél, értékeink megóvásánál soha nem az árat kell nézni! Gondoljanak egy szétdúlt otthonra a munkából hazaérkezéskor! Akik a barkácsáruházakban akarnak zárbetétet vásárolni 3000-4000 forintért, azok nem a mi ügyfeleink, mivel mi kínai zárbetéteket nem tartunk. Amelyek pedig ott kaphatók, azok zöme Kínában készül!

Sose a legdrágább zárbetétet kell megvásárolni, sem az olcsó másik végletet, hanem egy középárú, megfizethető, jó minőségű, legalább Mabisz 5-ös besorolást kapott cilinderzárban kell gondolkozni!

Nálunk megvásárolhatók az ilyen védelemmel ellátott zárbetétek már 14.000 Ft-tól! Ezek 5 kulcsos, másolásvédett kivitelűek! A részletekről itt olvashat!t/

Ha valaki úgy dönt, hogy a legjobbat szeretné, akkor nekik a prémium kategóriás zárakat már 27.000 Ft-tól tudjuk ajánlani, azonnali átvétellel. A részletek itt!

Hogyan és hol tudom megvásárolni a terméket?

Cégünknél raktárkészleten van minden! Postai úton való kiszállításra van lehetőség! Munkarendünk hétfőtől péntekig, reggel 8 és este 18 óra között tart! A postai kiszállítás utánvéttel történik.

A weboldalon feltüntetett termékeket a webshopban vagy írásban tudja megrendelni a zarszerviz365@gmail.com email címen!

Kódkártyával védett zárbetétek
Védett kulcsos zárbetétek