Új szolgáltatásunk: trezorzár vásárláshoz szerelőt is tudunk biztosítani

Cégünk új szolgáltatást vezetett be közkívánatra a vásárlásokhoz. Amennyiben tőlünk vásárol bármilyen ajtózárat, annak a beszereléséhez tudunk szakembert biztosítani!

Elsősorban itt nem az egyszerű zárbetét cserére gondoltunk (bár az is megoldható), hanem az olasz többpontos biztonsági trezorzárakra. Többször előfordult, hogy az egyszerűnek tűnő ajtózárcsere közben a kedves ügyfél valahol megakadt és szerelőre lett volna szükség a zárszerelési folyamat befejezéséhez.

Ennek az ügynek az előmozdítására szerződtünk le több zárszerelő szakemberrel, akik vállalják a tőlünk megvásárolt trezorzárak beszerelését Budapesten és Pest megyében. Vidéken egyelőre ez a szolgáltatásunk nem működik, de ami késik, nem múlik, ezen is rajta vagyunk.

Milyen zárak esetében érdemes szakemberhez fordulni? Olvasson tovább!

Potent biztonsági zár beszerelése, Viro, Cerutti zárak helyett

Ez a típusú olasz ajtózár egy sarkalatos kérdést vet fel, most végül is mi ez, minek a helyére jó?  Anno a legelső acélajtók között voltak az ún. Viro trezorzáras ajtók. Nagy, nehéz rézkilincs van az ajtón, és a kulcsokon a Viro felirat olvasható. Ezek az eredeti Viro zárak ma már 20 éven felüliek, így ha valakinek ez a felirat van a kulcson, akkor a Potent zárszerkezetet kell megvásárolni a Viro helyére. De ne menjünk ennyire előre. A Viro egy olasz zárgyártó, aki saját néven futtatta ezt a típusú trezorzárat, de nem ők gyártották. A Cerutti gyár gyártotta a Vironak ezeket nagy tételben és a mennyiség miatt a Viro nevet bele is gravírozták a kulcsba. Aztán a Viro megszüntette ezeknek a trezorzáraknak a forgalmazását, melyet a Cerutti továbbra is gyártott, de a saját neve alatt (Cerutti). Aztán a Covid-pandémia alatt az olasz Cerutti végleg lehúzta a rolót, így ezt a típusú zárat a Potent gyártja azóta is. Tehát a Viro/Cerutti/Potent trezorzár gyakorlatilag egy és ugyanaz a zár, ugyanazon paraméterekkel, csak éppen más néven.

Cisa trezorzárak – válassza a fixlamellás változatot!

A Cisa trezorzáraknál van kódolható változat és fixlamellás verzió. Annyi a különbség, hogy a kódolható változatnál kulcsvesztés vagy költözés miatt a zárszerkezetet egy új kulcskészletre rá lehet tanítani. Így nem kell az egészet cserélni, hanem csak egy kódolást elvégezni. Viszont a zár bonyolultsága miatt nagyobb a meghibásodási lehetőség, a kódolásnál meg el lehet kódolni az egészet, méghozzá úgy, hogy már sem a régi, sem az új kulcsokkal nem fog működni a zár.

Válassza inkább az egyszerűbb, de megbízhatóbb fixlamellás változatot, 5 db kulccsal. Bár nem kódolható, de a hosszútávú, megbízható működése garantált.

Mindkét változathoz tudunk szakembert biztosítani, csak jelezze nekünk és intézzük Önnek!

Sab, Mottura, Iseo trezorzár szerkezetek helyszíni szerelése

A Sab biztonsági trezorzár semmilyen más zárral nem váltható ki, egyedi kialakítása miatt. Ez annyit jelent, hogy ennek a zárnak a helyére csakis Sab zár szerelhető be, más zárral nem kompatibilis.

Ellenben a Cisa, Mottura és Dierre zárszerkezetek kiválthatók velük kompatibilis Iseo zárakkal. Az Iseo régi partnerünk, közel 10 éves a kapcsolatunk, Olaszország legnagyobb zárgyártó vállalata. Árai alatta vannak a konkurencia árainak, így a fent említett zárakat Iseo zárakkal lehet helyettesíteni. Minden paraméter megegyezik, semmit nem kell alakítani, ellenben jó minőségben, jóval kedvezőbb áron lehet a zárakhoz hozzájutni! Ha erre van szüksége, írjon nekünk, segítünk a zár beazonosításban, akár másnapi kiszállítással küldjük a terméket és szükség esetén zárszerelő szakembert is biztosítunk a zárcseréhez!