Új kulcsmásoló partnerünk a III. kerületben

RB LOCXIS és Keylocx zárbetétjeinkre egyre nagyobb az igény. Ennek velejárója a szükséges pótkulcsok készítése, melyeknek nyerskulcsait csak cégünk tudja biztosítani a kulcsmásoló partnereknek. Mindkét zárbetét esetében, a betéthez tartozó kulcsok 2030-ig másolás elleni védelemmel vannak levédve, ami annyit jelent, hogy a kulcsmásoláshoz szükséges kódkártyát a megrendelőnek mindenkor fel kell mutatnia.

A bankkártya méretű plasztikkártyán számok, betűk vannak feltüntetve, ezek alapján készül el a következő kulcs, a megfelelő nyerskulcsra.

Bővítettük a kulcsmásolói hálózatot, így már a III. kerületi Kerék utcai zárszaküzlet is másol kulcsokat az RB zárbetétekhez.

Budapesti Elzett zárszaküzlet

Ez a zárszaküzlet több mint 20 éve van jelen a magyar piacon, családi vállalkozásként működik. Különböző zárakkal, kulcsokkal, páncélszekrényekkel foglalkoznak, de a minőségi kulcsmásolás is a profiluk közé tartozik. Maga az üzlet a Szentendrei úttal párhuzamosan, a panelházak tövében található. Nagyon jó a parkolási lehetőség, szinte az üzlet előtt vagy annak 50 méteres körzetében. BKV-val is könnyen megközelíthető.

Az üzlet pontos címe: 1035 Budapest, Kerék utca 4.

Telefonszámuk: +36 1 250 1471

E-mail címük: info@biztonsagtechnika.hu

Nyitvatartásuk:

Hétfőtől csütörtökig: 8.30 – 17.00

Pénteken: 8.30 – 16.00

Az üzlet mindenféle kulcsmásoló gépekkel jól felszerelt, a kulcsmásolás megvárható.

RB kulcsok másolása, készítése, ára

Az Elzett biztonságtechnikai zárszaküzletben gyorsan, pontosan, szakszerűen másolnak le mindenfajta kulcsot, többek között az RB zárbetétek kulcsait is. Komoly gépparkkal rendelkeznek. A kártyás kulcsok esetében a kártya alapján készül el a kulcsmásolat.

Az RB kulcsok másolása már 4000 Ft-tól elérhető.

Ha valaki elvesztette a kódkártyát, akkor nem fognak tudni hozzá kulcsot másoltatni. Azonban ha beviszik az üzletbe a zárbetétet egy darab kulccsal, akkor újrakódolják azt egy új LOCXIS vagy Keylocx kulcskészletre (meglévő betéttől függően), melyhez kapnak egy új kódkártyát.

RB zárbetét forgalmazás, értékesítés Óbuda

A Kerék utcai zárszaküzletben is elérhetők az RB LOCXIS és Keylocx zárbetétek különböző méretei, a 31/31 mm alapmérettől kezdve a 45/80 mm méretig bezárólag.

Az árakról és az értékesíthető méretekről érdeklődjenek telefonon az üzletben: +36 1 250 1471

Az RB zárbetétekhez a bolt extra szolgáltatásokat is tud biztosítani, pl. azonos zárlat készítés több zárbetétből, fő- és vezérkulcsos zárrendszer tervezés/készítés, zárbetétek fogaskerekezése hevederzárakhoz vagy izraeli ajtókhoz, valamint kényelmi- és pánikfunkciós megoldások beépítése (belső tekerőgomb).

Hamarosan érkezik az új zárbetét

Az izraeli Rav-Bariach ajtó- és zárgyártó vállalat igen leterhelt és sok terméket készít, de ezek mellett jut idő bőven a fejlesztésre a mérnököknek, az Izraeltől megszokott, legmagasabb biztonsági fokozatú zárbetétek gyártására. 2021 nyár elején az Elzett zárszaküzletben is elindul az Izraelben valaha készült legbiztonságosabb zárbetét forgalmazása. Ennek a neve 3LOCX. A részletek legyenek meglepetések! Továbbá 2-3 hónapon belül moduláris zárbetétek is elérhetők lesznek az üzletben a LOCXIS márkából.

+36 1 250 1471