Törött, világító HiSec ajtó kilincs cseréje

A HiSec ajtó népszerűségét Magyarországon az ára határozza meg. Ám az ár alapján meghozott döntést, a későbbiekben az ügyfelek általában kétszer is megbánják, hiszen a 100 ezer forintért beszerelt ajtó egy féléven belül megmutatja az igazi mivoltát, hogy mit is tud valójában, mennyit is ér igazából.

Sok olyan jellegű probléma van a HiSec ajtóval, ami elsőre nem mutatkozik. Az ajtót vásárló ügyfelek meg észre sem veszik, mivel nem ez a szakterületük, amiben otthonosan mozognának. De, amikor a gondok, problémák előjönnek az ajtó kapcsán, pl. a kilincstörés, akkor kezdenek el gondolkodni, hogy hogyan lehet egy fél éve beszerelt ajtóval probléma.

A letört kilincs pedig mindennapos dolog. Nálunk a reggeli első telefonhívás már úgy kezdődik, hogy „letört a kilincs, kérem postázzanak egy másikat”, mi ezen már nem lepődünk meg. A kilincs csere sokkal egyszerűbb, mint a zárszerkezet cseréje, ezért ezt tulajdonképpen bárki elvégezheti otthon, saját kezűleg. Tőlünk csak meg kell rendelni, megvásárolni a kilincsgarnitúrát, ami kompletten, külső/belső szettként raktárkészletről elérhető nálunk. Illetve semmilyen komolyabb szerszámozottság nem szükséges ehhez, csak egy csavarhúzóra és egy fogóra van szükség a törött kilincs cseréjéhez.

A legtöbb HiSec ajtón úgy törik el a kilincs, hogy magán a kilincs nyakon egyszerűen elreped, vagy a külső, vagy a belső résznél, így az használhatatlanná válik.

Rugótörés HiSec ajtó kilincsében

A másik legyakoribb probléma, amikor a HiSec kilincsben a rugó törik el, így egy folyamatosan lefittyedt kilincs marad utána. Ilyenkor a kilincs nem áll már vízszintesen, ahogy valójában kellene. Ezekbe rugót cserélni nem lehet és nem is szabad! Az új kilincs komplett cseréjével ez a probléma megoldódik, nem beszélve arról, hogy a zárszerkezet rugóját is kíméli majd, hiszen a kilincsben lévő rugó visszahúzó erőt, fékező hatást fejt ki a szerkezetre.

Vásárolja meg tőlünk a világítós kilincset, melyek nálunk raktárkészleten vannak, külön balos, külön jobbos kivitelben! Megrendelés esetén, másnapi érkezéssel tudjuk ügyfeleink számára a kilincseket biztosítani!

A HiSec ajtó ismertetőjele az ajtó külső sarkában lévő gyártói logó, ami egy védett márkanév. A világító kilincs és a több ponton való záródás szintén ismertetőjele az ajtónak. A HiSec ajtókilincs belső részén található még egy ún. belső retesz-zár, amivel könnyedén, de csakis belülről zárható a szerkezet. Ez egy kényelmi funkció, hogy ne kelljen kulccsal belülről bajlódni a zárással.

A kilincs-szettes doboz tartalma: külső- és belső kilincsegység, a műanyag csúszásgátló talpak, rögzítő csavarok, és a zárbetétet körülölelő fúrásvédő rozetta, a benne lévő csavarokkal. A zárbetét nem része a kilincs-szettnek!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak