Törött, világító HiSec ajtó kilincs cseréje

A HiSec ajtó népszerűségét Magyarországon az ára határozza meg. Ám az ár alapján meghozott döntést, a későbbiekben az ügyfelek általában kétszer is megbánják, hiszen a 100 ezer forintért beszerelt ajtó egy féléven belül megmutatja az igazi mivoltát, hogy mit is tud valójában, mennyit is ér igazából.

Sok olyan jellegű probléma van a HiSec ajtóval, ami elsőre nem mutatkozik. Az ajtót vásárló ügyfelek meg észre sem veszik, mivel nem ez a szakterületük, amiben otthonosan mozognának. De, amikor a gondok, problémák előjönnek az ajtó kapcsán, pl. a kilincstörés, akkor kezdenek el gondolkodni, hogy hogyan lehet egy fél éve beszerelt ajtóval probléma.

A letört kilincs pedig mindennapos dolog. Nálunk a reggeli első telefonhívás már úgy kezdődik, hogy „letört a kilincs, kérem postázzanak egy másikat”, mi ezen már nem lepődünk meg. A kilincs csere sokkal egyszerűbb, mint a zárszerkezet cseréje, ezért ezt tulajdonképpen bárki elvégezheti otthon, saját kezűleg. Tőlünk csak meg kell rendelni, megvásárolni a kilincsgarnitúrát, ami kompletten, külső/belső szettként raktárkészletről elérhető nálunk. Illetve semmilyen komolyabb szerszámozottság nem szükséges ehhez, csak egy csavarhúzóra és egy fogóra van szükség a törött kilincs cseréjéhez.

A legtöbb HiSec ajtón úgy törik el a kilincs, hogy magán a kilincs nyakon egyszerűen elreped, vagy a külső, vagy a belső résznél, így az használhatatlanná válik. Ha felhív minket bármelyik hétköznap, akár személyesen is átveheti az új kilincset tőlünk, amit még aznap fel is tud szerelni saját magának.

Rugótörés HiSec ajtó kilincsében

A másik legyakoribb probléma, amikor a HiSec kilincsben a rugó törik el, így egy folyamatosan lefittyedt kilincs marad utána. Ilyenkor a kilincs nem áll már vízszintesen, ahogy valójában kellene. Ezekbe rugót cserélni nem lehet és nem is szabad! Az új kilincs komplett cseréjével ez a probléma megoldódik, nem beszélve arról, hogy a zárszerkezet rugóját is kíméli majd, hiszen a kilincsben lévő rugó visszahúzó erőt, fékező hatást fejt ki a szerkezetre.

Vásárolja meg tőlünk a világítós kilincset, melyek nálunk raktárkészleten vannak, külön balos, külön jobbos kivitelben! Akár személyesen is átvehető irodánkban, vagy vidéki megrendelés esetén, másnapi érkezéssel tudjuk ügyfeleink számára a kilincseket biztosítani!

A HiSec ajtó ismertetőjele az ajtó külső sarkában lévő gyártói logó, ami egy védett márkanév. A világító kilincs és a több ponton való záródás szintén ismertetőjele az ajtónak. A HiSec ajtókilincs belső részén található még egy ún. belső retesz-zár, amivel könnyedén, de csakis belülről zárható a szerkezet. Ez egy kényelmi funkció, hogy ne kelljen kulccsal belülről bajlódni a zárással.

A kilincs-szettes doboz tartalma: külső- és belső kilincsegység, a műanyag csúszásgátló talpak, rögzítő csavarok, és a zárbetétet körülölelő fúrásvédő rozetta, a benne lévő csavarokkal. A zárbetét nem része a kilincs-szettnek!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak