Tollas kulcsok másolása – Kerék utcai Zárszaküzlet

Többfajta tollas kulcsot különböztetünk meg, vannak az egyszerűbbek, mint pl. a régebbi kapukulcsok, vagy a zászlós kulcsok, illetve ezekből a sorszámozott kulcsok. Ezek után a következő a sorban a Garay zárhoz tartozó, modernebb, fejlettebb tollas kulcs, illetve a ma még gyártásban és forgalomban lévő Elzett 700-as zár kulcsai.

Partnerünknél, a Kerék utcai kulcsmásoló szaküzletben ezekből mind tartanak polcon kész vagy nyerskulcs formájában. Keresse fel a szaküzletet, tegyen próbára őket, a kulcsmásolás minden esetben megvárható! Minőségi és garanciális kulcsmásolást végeznek a szakemberek.

Az üzlet címe: Budapest III. Kerék u. 4.

Telefonszám: 06-1-250-1471

Gyári vagy utángyártott tollas kulcsok másolása

Az összes olasz zárgyártó biztosít a forgalmazók számára nyerskulcsot, mi is így teszünk partnerünkkel. A gyárban készült nyersanyag pontosabb, precízebb kialakítású, mint az utángyártott kulcs, legalábbis az összes olasz zárgyártó ezt vallja. Nem mintha probléma lenne az utángyártott kulcsokkal, amilyen pl. a Silca, Erebbi, JMA kulcsok. Ezekkel mind folyamatosan dolgoznak az üzletben. A tollas kulcsoknál ritka a másolásvédelem, a Mottura My Key kulcsos változata a kivétel, melyben 2 db kulcsba helyezett golyó található. Ehhez már kódkártya is tartozik.

Kulcsmásoló üzlet telefonszáma: 06-1-250-1471

Széf- és trezorkulcsok készítése a budapesti III. kerületi mintaboltban

A széfkulcs teljesen más, mint egy Elzett 700 vagy egy olasz zár kulcsa. A széfeknek a zárjaiban több lamella van, keményebbek a lamellák, a kulcsok is lehetnek keményebbek vagy puhábbak, rézből vagy bronzból készültek, vagy olyan kemény anyagból, mely speciális marótárcsát igényel a kulcsmásolás során. Az üzletben másolnak pl. Mauer széfhez pótkulcsokat, de különböző lamellás széfekhez is tartanak nyerskulcsot, kinek, mire van igénye és szüksége.

A széfkulcsok esetében mindig fényképet szükséges küldeni a meglévő kulcsról!

A széfkulcsok másolásának részleteivel kapcsolatban hívja a 06-1-250-1471 telefonszámot!

Tollas kulcsok másolása – Kerék utcai Zárszaküzlet
Tollas kulcsok másolása – Kerék utcai Zárszaküzlet

Olasz trezorzárak kulcsainak gyártása, másolása

Ezen a területen szinte minden Olaszországban készült és hazánkban forgalomban lévő egy- vagy többpontos zárhoz tudnak az üzletben azonnal pórkulcsot biztosítani, akár több darabot is.  Másoltatható jó minőségű Mottura, Moia és Cisa zárakhoz tartozó kulcs, továbbá Sab, Securemme, CR, Viro/Cerutti, Potent, Iseo, MCM, Dierre kulcsok szintúgy.

Ezeknél a kulcsoknál szóba jöhet a rövid és hosszú verzió, ami általában ajtóvastagság függvénye. A tollas kulcsok másolása ugyanúgy hamar megvan, de itt kulcsról kulcsra történik a másolás. Mielőtt a másolás elkezdődik, figyelembe kell venni a „donort”, amiről az új kulcs készül, hogy érdemes-e, lehet-e róla egyáltalán másolatot készíteni. Ha nagyon kopott, hajlott, repedezett a fog, nem másolják le, mert csak akadni fog a zárban.

Különböző kulcsok készítése, másolása profi módon

A fent említett kulcsfajtákon, típusokon kívül bőven van miből csemegézni a kulcsmásolás kapcsán, hiszen közel 1000 db különböző zárhoz tudnak a Kerék utcai szaküzletben kulcsot készíteni, akár fogazott-, akár laponmart, postaláda-, tároló-, csőkulcs-, vitrin- és szekrény zárakhoz, profil- és kártyavédett kulcsokat egyaránt.

A teljesség igénye nélkül: Superlock, Mul-T-Lock, izraeli kulcsokat is másolnak; Miskolci, Magzett, Prezidium, Biztibuk és Abus hevederzárakhoz szintén másoltatható náluk kulcs.

Kulcsmásoló üzlet telefonszáma: 06-1-250-1471

Tollas kulcsok másolása – Kerék utcai Zárszaküzlet
Tollas kulcsok másolása – Kerék utcai Zárszaküzlet