Több zárbetét egyforma kulccsal

A több zárbetét egy kulccsal történő nyitása-zárása nagyon kényelmes megoldás, ha kerülni akarjuk az óriási kulcs-csomó használatát. Nálunk van arra lehetőség, hogy 3, 5, 10 vagy bármennyi zárat egy kulcs nyisson, ami a zárbetétek az az ajtó biztonságára nincs hatással, illetve a betörés esélyét sem növeli!

Ez tulajdonképpen úgy működik, hogy az ügyfél kiválasztja az általunk forgalmazott zárbetétek egyikéből a darabszámot és a méretet, majd mi összekódoljuk azokat azonos zárlatúra. Tehát meg tudjuk azt oldani, ha cilinderzárról beszélünk, hogy egy családi ház zárbetétjeit a pincétől a padlásig egyetlen egy kulcs nyissa!

Természetesen ezeket a kódolásokat csakis az általunk forgalmazott SKG, LOCXIS és Keylocx zárbetétből tudjuk prezentálni, hiszen ebből tartunk raktárkészleten több mint 30 különböző méretet, akár félbetét, akár 50/40 mm-es zárbetét, akár hevederzár, vagy bármilyen egyéb kínai vagy műanyag bejárati ajtóba. Az azonos zárlat egy nagyon jó, praktikus megoldás, hiszen, ha belegondolnak, nagyon kényelmetlen, ha egy 15 ajtós családi háznál 15 különböző kulcsot kellene cipelni, azokat keresgélni a nyitáshoz, zároshoz, kisebb-nagyon méretekben. Pl. postaláda kulcs, kertkapu kulcs, pincekulcs, rácskulcs, stb. Ezért javasoljuk az egyfajta zárat az ügyfeleinknek, ami egyetlen rövid kulcs, amit akár a slusszkulcs mellé is fel lehet fűzni. Továbbá ez az egy kulcs lehet másolásvédelemmel ellátott is!

Az azonos zárrendszert akár egy társasházi bejárati ajtó két darab zárbetétjénél is tudjuk prezentálni, nekünk csak a két zárbetét méretére van szükségünk és már postázzuk is, vagy személyesen átveheti irodánkban telephelyünkön.

Írjon ügyfélszolgálatunknak munkaidőben, ha azonos nyitású zárbetétet szeretne kialakítani otthonában! Mi kizárólag jó minőségű, MABISZ tanúsítvánnyal ellátott zárakat forgalmazunk cégeknek, egyéni vásárlóknak, akár másnapi átvétellel!

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak