Személyes átvétel aznap

A személyes átvétellel történő zárbetét vásárlás nagyon egyszerű, mindössze egy pontos méretet kell tudni a zárbetétet illetően, továbbá azt, hogy melyik típusú RB zárbetétet szeretné tőlünk megvásárolni.

Mindezek pontosítása történhet telefonon vagy e-mailben. Ami fontos, hogy a jelenlegi ajtóban lévő zárbetétet először ki kell szerelni, majd lemérni a zárbetét furatrögzítő csavar közepétől az A és B oldal távolságát. Így megkapjuk a zárbetét méretét, ami lehet aszimmetrikus vagy szimmetrikus. Amennyiben nem tudja, vagy nem szeretné vállalni a pontos méret beazonosítását, akkor helyezzen el egy mérőszalagot a zárbetét alá, fotózza le, és küldje el nekünk. Szakembereink könnyedén megállapítják a zárbetét pontos méretet.

Ezután már csak a megfelelő típust kell kiválasztani. Ez attól függ, hogy Önnek mi a fontos. Az izraeli RB zárbetétek mindegyike alapból biztosítva van a finomnyitás elleni védelemmel, a törésvédelemmel, a magkihúzás elleni védelemmel. Mindössze annyit kell eldönteni, hogy szükséges-e a kártyával védett másolásvédelem, hogy kiknek a kezébe kerülhet a kulcs.

Amennyiben megvan, hogy melyik típusú RB zárbetétet szeretnék megvásárolni, úgy el kell fáradni dunakeszi irodánkba egy előre megbeszélt időpontban, ahol a kollégáink szívesen segítenek és átadják Önnek a kiválasztott zárbetétet. A fizetés készpénzzel történik, készpénzfizetési számla ellenében.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak