Széleskörű zárszerviz feladatok ellátása

Szinte minden bejárati ajtózár problémát megoldunk, főként Budapest kerületeiben, de ha nem annyira sürgős és megfelelő a díjszabásunk, akkor a közeli pest megyei településeken is tudunk segíteni. Ilyen pl. Szentendre, Vác, Üröm, Veresegyház, Dunakeszi, stb. Nem utolsósorban, ha az ügyfélnek olyan speciális ajtaja van, mint pl. a Dierre Vulcano, és az ajtó Debrecenben van, de nem talál szerelőt, akkor felajánljuk segítségünket, előre megbeszélt kiszállási díjjal és időpontban.

A legtöbb munkánk a speciális ajtózárakhoz kapcsolódik, ilyen pl. az olasz Masterdoor ajtók zárcseréje. Nagyon sok kínai ajtó problémával is felkeresnek minket. Telepítünk azonos kulcsrendszert cégeknek, magánszemélyeknek és a forgalmazás mellett a webáruházban megrendelt termékek beszerelését is vállaljuk, ha valaki a szereléssel együtt kéri ezt.

Dierre ajtóban New Power zár kicserélése

A Dierre New Power zárbetét az Atra zárakba van telepítve, kívülről kulcsos, belülről pedig kényelmi funkció érdekében gombosra készítette az ajtógyártó. Ezek olasz ajtók, olasz zárakkal. Biztonságilag magas a szintjük, mondhatni az egyik legmagasabb, ezért nem szabad olcsó betétekkel ezt a biztonságot lerontani. Mi vagy a New Powert szereljük be, vagy a még fejlettebb Iseo R90 betétet, ami valósan védi a mechanikus zárat, ha elkezdik a piszkálását.

A Dierre ajtó zárcseréje bonyolult. A házi barkácsolást senkinek nem ajánljuk, ehhez szakszerviz kell. Otthon nem szabad vele bajlódni. Illetve garancia sincs rá, he nem szakember által lett telepítve ez a típusú zár.

Dierre kulcstőke csere, Cisa zárkódolás

Mindkét olasz zárgyártó programozhatóvá gyártotta trezorzárjait, annak érdekében, ha kulcs-cserére lenne szükség, könnyeb legyen a váltás, ne kelljen szétbontani az ajtót, mint pl. az olasz CR vagy Mottura zár esetében. Nagyon rugalmasak vagyunk a zárkódolás tekintetében is, szervizautónkban különböző hosszúságú és darabszámú Dierre vagy Cisa kulcsokat tartunk. Szigorúan lezárt dobozból a megrendelő előtt bontjuk ki a kulcsokat. Fontos, hogy a zárnak kiválóan kell működni annak érdekében, hogy befogadja az új kulcsokat, különben a kopott szerkezet és az éles, sorjás kulcs elég akadósan fog működni. Ezek a kulcsok nem védettek, szabadon, bárhol másolhatók. Tippünk, hogy gyári kulcsokra történjen a másolása a szaküzletekben, ha esetleg nem elég az általunk a helyszínen beszerelt kulcsok száma.

Olasz Securemme zár- és kulcs-csere

Szintén olasz zárgyártó által készített termék. A 25-ös szériának a paramétere és befogadó méretei egy az egyben megegyezik az Iseo záréval és a Mottura 52-es szériájával. Nagyon jó kis zárszerkezet, rengeteg darabszámban került beszerelésre lakóparki projekt ajtókban, Budapest különböző kerületeiben. A számuk több ezerre rúg. A zár kicseréléséhez az ajtót mindenféleképpen szét kell bontani, mert nem az ajtó éléből van szerelve, hanem a belső faburkolat alatt található meg a háromirányú zárszerkezet. Ebbe az ajtóba egy olasz zárszerkezet komplett cseréje 85.000 Ft-tól már elérhető, a zárhoz tartozó kulcsok száma 3 vagy 5 db, attól függően, melyik zárgyártó modelljét szereljük be a megrendelő számára. Ezek a kulcsok sem védettek, de itt is érdemes a gyári kulcsok választása, ha kulcsot kellene másoltatni.

Viro Cerutti biztonsági zár, új kilinccsel – mennyibe kerül?

Szerviz szolgáltatással együtt tudjuk kínálni. A régi Viro és Cerutti záraknál már érezhető, hogy teljesen megkopott a zár, nehezen lehet lenyomni a kilincset, akadozva működik a szerkezet. Sokszor panaszkodnak, hogy 10-15 percet kell játszani a zárral, mire elkapja a fordulatot. Ezek a zárak általában 15-20 év körüliek. A zár kezelésétől is függ, hogy meddig él, nem ugyanaddig fogja bírni egy napi 3x – 4x bezárt ajtó, mint egy irodai vagy üzlethelyiségbe beszerelt zárszerkezet. Ha problémája van, hívjon minket, kicseréljük a régit egy újra, a beépített rugós kilinccsel együtt. Illetve kulcsdíszítő címkét is kap a régi helyére, ami már megkopott és nem tudja pozícionálni a kulcsot záráskor és nyitáskor. A helyszíni zárcsere komplett költsége, szereléssel, együtt 86.000 Ft-tól elérhető.