Sherlock biztonsági ajtózár forgalmazása

Zártechnikai vállalkozásunk különböző zárbetéteket, bevésőzárakat, kilincseket forgalmaz raktárkészletről. A nagy igényre való tekintettel elkezdtük a Sherlock zárakat is forgalmazni, különböző kivitelben, nyitási irányban.

Ezek a Sherlock ajtózárak biztonságosak, sokáig üzemképes működést produkálnak. A zárszerkezet ára is a megfizethető kategóriába tartozik. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

E-mail címünk: zarszerviz365@gmail.com

A zárak beazonosítását nem cikkszám és gyártási szám alapján, hanem fénykép alapján végezzük. Küldjön nekünk egy fotót fenti email címünkre a meglévő Sherlock ajtózárról és ez alapján mi elvégezzük Önnek a beazonosítást. Így biztos lehet abban, hogy a megfelelő zárat fogja tőlünk megrendelni és nem lesz semmilyen félreértés! Mindez csak egy email megírásába kerül.

Milyen ajtókban van Sherlock zárszerkezet?

Biztonsági acélajtókba, fémajtókba szerelik be gyárilag Szlovákiában ezt a típusú zárszerkezetet. Az ajtólapban rácsszerkezet és szigetelés található, mely kívülről-belülről tömör faborítással van ellátva, valamint azzal a Sherlock jobbos- vagy balos zárszerkezettel, amivel a megrendelő kéri.

Maga az ajtó gyárilag alap-zárbetéttel van ellátva, mely alacsony biztonsági fokozat. Ha saját magának szeretne bele egy valóban jó minőségű és magas biztonságú zárbetétet szerelni, vásároljon tőlünk prémium kategóriás SKG zárbetétet! Részletek itt!

Biztonsági ajtó zárbetétek
Biztonsági ajtó zárbetétek

Mitől megy tönkre a Sherlock zárszerkezet?

Mint minden zárnak, ennek is megvan a maga élettartama, melyet pluszban és mínuszban elősegít a használat, a karbantartás, a zárral történő foglalkozás és bánásmód. Ha a Sherlock zárban zárbetétet cserélünk, attól a szerkezet még marad a régi, mellyel foglalkozni kell bizonyos időszakonként. Élettartamuk változó, 5-15 éves zárakkal is találkoztunk már. A zár életét megrövidíti az ajtócsapkodás, a folyamatos ütéseknek kitett zárnyelv, aminél a hiba úgy jelentkezik, hogy a zárnyelv beesik, nem húzza vissza már azt a kilincs.

A zárszerkezet nyelv részének a meghibásodása pedig azért jön elő, mert feszül, szorul az ajtó, a kijövő nyelvek, rudak szorosan illeszkednek a tokba, így a záráskor folyamatos feszülés, szorulás lép fel.

Megjegyzés: mindez megelőzhető, ha ellenőrizzük a záródást és néha karbantartást végzünk a Sherlock zárszerkezeten.

Sherlock ajtózár szerkezet méretei

A Sherlock zárszerkezet méretei a következők.

Erről nincs műszaki rajz, az általunk mért adatok kerülnek feltüntetésre, melyek elegendők ahhoz, hogy a zár beazonosítható legyen.

A zárszerkezet előlapja mindkét végén lekerekített, 230 mm hosszú és 22 mm széles.

A zárdoboz szélessége 78 mm, magassága 171 mm, vastagsága pedig 12 mm.

Az előlap szélétől a kilincstengely közepe 50 mm-re van, míg kilincstengely-közép és a zárbetét közepe 90 mm (dorn-méret).

Ezek a paraméterek a legfontosabbak a vásárlás előtt. Továbbá fontos a nyitási irány tisztázása (jobbos/balos), a zárnyelv kivitele (egyben vagy osztott) és a záródási pontok irányai (egy- vagy kétirányú záródás).

Biztonsági ajtó zárbetétek
Biztonsági ajtó zárbetétek

Sherlock bevésőzár ára

Ez a zárszerkezet egy masszív, kétfordulatos egy- és háromirányú kivitelű zártest. Vannak olyan ajtók, ahol már 10-15 éve hibátlanul működik. Vannak olyanok is, ahol két év után tönkremegy, ez értelemszerűen a használat függvénye.

Sherlock ajtózár kivitelei

A szlovák ajtózárból megkülönböztetünk balos- és jobbos nyitási változatot. Ezen kívül csak előre, azaz egyirányba záródót, illetve előre- és hátrafelé működő záródásút (kétirányú), valamint fix hasábnyelvűt és osztott, 3 acélcsapos nyelv-kivitelűt.

A vásárlás előtt minden esetben szükséges egy fotó küldése a meglévő zárról a beazonosítás érdekében! Írásunk alatt láthat fotókat a zárról.

Sherlock ajtózár átvétele, elérhetőségünk

Személyes átvételre nincs lehetőség. Az egy- vagy kétpontos Sherlock zárak raktárkészleten vannak, nem kell rájuk várni. A vásárlás mindenki számára elérhető, akár következő munkanapi kiszállítás mellett. Emailben adhatja le a rendelést a zarszerviz365@gmail.com címen.

Minden esetben a vásárlás előtt ki kell venni a Sherlock zárat az ajtóból, azt le kell fotózni és elküldeni nekünk, mert ezekből balos/jobbos, előre/hátra záródó, illetve hasábnyelves és három darabos, osztott nyelves kivitel létezik. Hétfőtől csütörtökig, déli 12 óráig beérkezett előreutalás esetén már másnap megkapja a megrendelt zárat, a pénteken leadott rendelést hétfői házhozszállítással tudjuk biztosítani.

A Sherlock ajtózárakat webáruházunkban is meg tudja rendelni, ehhez, ehhez kattintson ide.

Biztonsági ajtó zárbetétek
Biztonsági ajtó zárbetétek