Sherlock bevésőzárak forgalmazása

Főként új építésű, tömör faborítású bejárati ajtókba van beszerelve a Sherlock zárszerkezet. A gyártó itt is gondoskodott arról, hogy ne legyen egyszerű a történet a zárcserekor. A zárak gyártásánál ügyeltek arra, hogy különböző zárnyelvű, különféle nyitási irányú és záródási pontú zártesteket készítsenek.

A Sherlock bevéső-zárszerkezet cilindervezérlésű, a kilincsmozgatású csapdanyelve nem forgatható, tehát van külön jobbos és balos zár forgalomban. Ezen kívül létezik fix, tömör hasábnyelves változat, 3 csapos osztottnyelvű verzió, illetve csak előre záródó vagy hátul akasztékot mozgató záródási pontos szerkezet is.

Sherlock zárszerkezet  -  készlet, ár

Igyekszünk mindegyik típusú Sherlock szerkezetet raktáron tartani. Az árakat tekintve, ezek nem a legolcsóbbak a piacon, de ha az ajtót nem lehet bezárni, valamilyen megoldást kell találni.

Amennyiben pontosan tudja, hogy melyik szerkezetet szeretné megrendelni, itt megrendelheti.

Sherlock zárszerkezet méretek, képek, kivitelek

Webáruházunkban a Sherlock zárak menüpontjánál a könnyebb beazonosítás érdekében készítettünk az ügyfeleknek különféle fotókat a zárakról, különböző irányból, mely alapján megállapítható, hogy melyikre van szükség. A Sherlock zárszerkezetek doboz- és előlap mérete általában egyforma, csak a nyitási irány különbözik, illetve a zárónyelvek formája.

A webáruházban leadott, és déli 12 óráig -számla ellenében- beérkezett utalások esetében, már másnapi házhozszállítással megkapja a zárszerkezetet!

Miért van szükség új Sherlock zárszerkezetre?

Általában mint minden más is, megöregszik, elkopik, tönkremegy a zár, így a benne lévő alkatrészek eltörnek, a rugók megnyúlnak, a kilincses rész elkezd lógni, a zárszerkezet működése meg akadozni kezd. A másik gyakori probléma, hogy az ajtó rosszul van beépítve, így a zár működése az elejétől fogva nehézkes, akár egy féléven belül tönkre is megy, így egy új szerkezetre van szükség. Ha egy Sherlock zárszerkezet elkezd akadni, akkor meg kell vizsgálni a problémát, hogy az ajtó nyitott állapotában is akad-e. Ha igen, akkor egyértelmű a csere. Ha nem, akkor a záródási lyukakon kell tágítani, reszelni, illetve megnézni, hogy az ajtókeretre nincs-e sok felesleges szigetelés felragasztva.

A Sherlock zárszerkezetek működési ideje

Ha egy Sherlock zárszerkezettel ellátott biztonsági ajtó szakszerűen, profi módon van beépítve, akkor a bevésőzár 10-15 évet is simán kibír. A rendeltetésszerű használat szintén fontos ebben az esetben, ami takarhatja az időközönkénti, 2-3 évenkénti ajtóellenőrzést, esetleg a zárbetét cserét és a zárszerkezet kiszerelését az ajtóból, kitisztítását és kenőanyag hozzáadását. A zárszerkezet tisztítását magasnyomású levegővel el lehet végezni, így az évek alatt felgyülemlő kosz, por eltávolodik a zárházból és a kenés miatt a következő pár év hibátlan működést biztosít. Nagyon fontos, hogy a kilincses zárnyelv tökéletesen záródjon és ne legyen csapkodva az ajtó, hiszen minden egyes becsapódásnál a zárnyelv ütést kap, ami tönkreteheti a Sherlock bevéső szerkezetet.

Sherlock bevésőzárak forgalmazása
Sherlock bevésőzárak forgalmazása