Secdoors ajtókilincs

Ez a távol-keleti, világító-kilincses, enyhén futurisztikus csodaajtó egy nagyon erős, masszív piaci helyzetet foglalt el a bejárati ajtók között a lakosság körében. A Secdoors ajtó Kínában készül, konténerszámra kerül be a magyar piacra, külön kereskedés van ennek a hálózatnak a felépítésére, illetve külön alvállalkozók, cégek, magánvállalkozók építik be ezt a Secdoors ajtót.

A Secdoors ajtó kilincse kicsit eltérő a többi forgalomban lévő ajtókilincstől, hiszen szélesebb, formára, kinézetre teljesen más. A rögzítési pontjai átmenő csavaros megoldással vannak rögzítve, világit a kilincs rész, és egy belső, ráfordító tekerőgomb, ún. pánikzár, van a zárbetét alatti részen beszerelve.

A Secdoors ajtó jobbos- és balos kivitelben kapható. A dobozon a left és right felirattal találkozhatunk. Kínában alaposan becsomagolják ezt a terméket, hiszen a konténerben a pára, sótartalom és a nyirkos levegő hatására, elég hamar felütné a fejét a rozsda a Secdoors kilincseken.

Cégünk a Secdoors ajtókilincseket forgalmazza, megrendelés esetén, az utalás beérkezése után rögtön küldjük a csomagot GLS futárszolgálattal.

Rugótörés vagy letört kilincs esetén, zárszerviz keretein belül, helyszíni ajtókilincs cserét tudunk biztositani.

Ha nem biztos, hogy Önnek Secdoors kilincse ajtója van, küldjön nekünk fotót a zarszerviz365@gmail.com e-mail címre.

Várjuk megrendelését a Secdoors ajtókilinccsel kapcsolatban!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak