Schüring kilincsemelésű zárközép

Bruttó ár: 29 360 Ft

Csapdanyelve jobbosról balosra állítható a zárszerkezet zárnyelvnél lévő szerelőnyílásánál, így a nyitási irány nem releváns. Záráskor és nyitáskor a zárdobozból egy hasábnyelv tolódik ki.

Raktáron tarunk belőle 25, 30, 35, 40, 45, 55 mm dorn-méretűt. Ez a méret a zár eleje és a kilincstengely közepe közötti távolság. A másik fontos méret a kilincstengely-közép és a zárbetéthenger-közép közötti távolság, ez pedig mindegyik méret esetében 92 mm. Mi csak a zárközepet értékesítjük, tehát a régi zárközép helyére lehet beszerelni ezt a zárdobozt.

A zárközépnek az előlapra való felszerelése 3 db csavarral történik. Egy a zárdoboz tetején, egy az alján, egy pedig közvetlenül a záródó nyelv alatt található meg.

Gyárilag meg vannak kenve elegendő zsírral, így a zárközép egyéb karbantartást már nem igényel. A zárdoboz rögzítéséhez a régi csavarokat kell felhasználni. A zártest kilincsdiója ugyanúgy 8×8 mm, mint a régié.

Azért vannak ilyen különböző zárdoboz méretek, mivel az ajtógyártó vállalatok többfajta profilú ajtót gyártottak, valahová elég volt a 25 mm-es dorn-méret, néha 40-es kellett, de elég sokat eladunk az 50 mm-es profilból is.

A zárdobozokat minden felsorolt méretben raktárkészleten tartjuk.

Törlés

További információk

Tömeg 750 g
Méret

25/92 mm, 30/92 mm, 35/92 mm, 40/92 mm, 45/92 mm, 55/92 mm