Saját, védett profilú kulcsaink másolását elindítottuk

Bővítettük üzleti szolgáltatásainkat a saját RB zárbetétjeink kulcsainak a másolásának tekintetében. Ez más kulcsra nem vonatkozik, azokat meghagyjuk a zárszaküzleteknek, kulcsmásoló vállalkozásoknak. Kizárólag az igény miatt vállaltuk eme szolgáltatást, hiszen egyre több az olyan zárbetét rendelésünk, ahol nem elég az 5 db gyári kulcs, mert nagy a család, vagy cégeken belül plusz 10-15 kulcsra van szükség a nagyobb dolgozói létszám miatt.

Az RB Keylocx interaktív csapos kulcsok másolása nem annyira bonyolult, de mégis egy automata kulcsvágógépet igénylő folyamat. Ez a kulcs nem számít tömegterméknek, így csak két üzlet másolja a kulcsokat Budapesten a kártya alapján, vidéken sehol. Raktárkészleten tartjuk mind a B7I profilú nyerskulcsokat, mind pedig a K19 kékfejű nyerskulcsokat a Keylocx profilokhoz. Ha zárbetét vásárláskor kér extra kulcsokat, akkor készséggel állunk a rendelkezésünkre, de az utólagos kulcsmásolásban is tudunk segíteni!

A kulcsmásolás 100 % pontosságú lesz, mert kártyáról történik a pontfuratok bemarása, illetve a webáruházból minden termék és másolat csak ellenőrzés után kerül kiszállításra a vásárlóhoz. A plusz kulccsal megrendelt zárbetétekre a visszavásárlási lehetőség nem vonatkozik, így ügyelni kell, hogy a zárbetét méretének a kiválasztása a megfelelő legyen, mert pl. egy ritka, 45/65 mm méretű zárbetéthez, ha leadnak egy 15 db-os kulcsigényt és beszereléskor kiderül, hogy a méret nem jó, azokkal a kulcsokkal nem tudunk mit kezdeni. Gyakorlatilag nulla az esélye, hogy ebben a méretben ennyi kulccsal ez újraértékesíthető legyen. Az RB Keylocx kulcsmásolásának darabára 3.490 Ft. Ez bruttó ár, minden esetben ezt alkalmazzuk.

Hogyan történik a plusz kulcsok készítése megrendelés alapján?

Külön üzletünk nincs, ahova be lehet jönni a kulcsokért, erre van 3 partnerünk. Nálunk csak a webáruházon keresztül zárbetét mellé tud extra kulcsokat rendelni a gyáriakon felül, melyeket a betéttel együtt házhozszállítással küldjük. Ezen a linken megrendelheti a zárbetétet és ezzel egyidejűleg ki is tudja választani, hogy hány extra kulcsot szeretne még a gyár által biztosított 5 darabon felül.

Hogyan tud extra kódkártyás kulcsokat kérni tőlünk a zárbetét rendeléskor vagy utána?

A már meglévő zárbetétekhez bármikor szükség lehet plusz kulcsokra, pl. bővült a család, vagy elhagytak belőlük. Ami a legfontosabb ilyenkor, az a kódkártya megléte, hiszen az alapján tudunk másolni új kulcsot. El kell küldeni nekünk a kódkártya fotóját, mi látjuk a profilt és elkészítjük a kulcsokat. Partner üzletünkben van lehetőség a személyes átvételre, munkaidőben. Az üzlet címe: III. Kerék u. 4. Telefonszám: 06-1-250-1471

Sokan kérdezik, hogy lehet-e kulcsot másolni, ha nincs meg a kártya. A válasz: nem. Ez a zárbetét és kulcs ettől biztonságos, így nyújt a felhasználó számára védelmet az illetéktelen kulcsmásolókkal szemben. Megértjük, akik arra hivatkoznak, hogy elhagyták, vagy nem találják, de az EU-n kívül, külföldre sem lehet utazni útlevél nélkül, így erre oda kell figyelni!

Melyik az a két profil, amit biztosítunk a kulcsmásoláshoz?

Pontosan 3 kulcsprofilunk van a Keylocx zárakból. A legújabb a K10-es, narancssárga kulcsfejű profil. Ez a Kulcsember Gyorsszerviz saját kulcsa, ehhez csak nekik van másolási joguk. Ha ilyen kulcsba fut bele, őket kell hívni, más ezt nem másolja! A saját két profilunk jellemzői: a B7I, fekete kulcsfej, a mozgó alkatrész a kulcs végén található az utolsó pozícióban. A másik profilunk a K19, kék színű, műanyag borítással van ellátva a markolata, a mozgó alkatrész a kulcs végétől a 2. pozícióban van elhelyezve. Ha alaposan szemrevételezzük ez utóbbi két kulcsot, akkor a hosszanti vágatokban is lehet különbséget látni, azaz az egyik kulcs nem megy bele a másik betétbe. A kulcsfej, kulcsszár a laikus számára nem különböző. Ezt a két kulcsot Magyarországon csakis két helyen másolják. Ha vásárolnak tőlünk zárbetétet, plusz kulcsot tudunk hozzá készíteni és a csomagban postázni.

Miért nem másolják sok helyen az izraeli RB kulcsokat?

A hazai webáruházaknál az a jellemző a zárbetétek kapcsán, hogy ugyanazt árulja mindenki, a legtöbbjük tucattermék. Ez nem is lenne probléma, csak egyre több olyan dologról hallottunk, hogy a másolásvédett zárbetétek kulcsait már nem tudják kontroll alatt tartani, így visszaélések vannak velük. Nálunk ez nem fordul elő, mert folyamatosan ellenőrizzük partnereinket. Jelen pillanatban 3 profilt futtatunk a Keylocx betétből. Minél nagyobb a kulcsmásolás lehetősége akár személyesen, akár webes rendeléseken keresztül, annál nagyobb az esélye, hogy valaki lemásolja kártya nélkül. Ezt az izraeli zárbetétet és a kulcsot azért találták így ki, hogy illetéktelen személy, ha beviszi a kulcsot a kulcsmásolóhoz, az ne tudja azt lemásolni!

Mi a szabadalmi eljárás és meddig tart a kulcsmásolás-védelem?

A szabadalmi védelemről már mindenki hallott. Főként nagyobb vállaltok a nevüket, terméküket, logójukat, brandjüket védetik le, hogy illetéktelen személyek ne éljenek vissza ezekkel. Pl. Coca-Cola, Mercedes, Gucci, stb. A Rav-Bariach ajtó- és zárgyártó minden egyes termékét valamilyen formában bevizsgáltatta, levédette, szabadalmi védelem alá tette az egyedi eljárásokat.  Ezeknek a formulákat benyújtotta az EU Szabadalmi Hivatalába, és így jött létre a védelem. Konkrétan meg van adva, hogy a védelem a termék melyik részére vonatkozik.

Sajnos a mai világban a kínaiak, törökök már koppintanak mindent, nagyon nehéz ezt fenntartani, pláne a ruházati termékeknél. Az RB Keylocx zárbetétre és mozgó alkatrészes kulcsra ez nem vonatkozik. 2030-ig kapta meg a hivatalos védelmet a kulcs mozgó alkatrészére, eddig csakis a gyári kulcsok használhatók fel a kulcs duplikálásához. A gyár a forgalmazóknak adja oda a nyerskulcsokat (ezek Magyarországon mi vagyunk), mi meg biztosítjuk a kulcsmásoló partnereinknek ezeket a nyerskulcsokat. A Keylocx kulcsok másolásakor a szaküzletek minden esetben elkérik a kódkártyát, ennek hiányában nem tudnak segíteni, zárcsere szükséges. Az ügyfél a kulcsmásolás szempontjából teljesen védve van, cégünk folyamatosan ellenőrzi, hogy az üzletek betartják-e a szabályokat. A Keylocx kulcsmásoláshoz nem szükséges kulcs, csak a kártyát kell vinni, az alapján történik a kulcsgyártás (másolás). Lásd a lenti videót!

Hogyan készül a másolat a kódkártya alapján?

Az egyszerű kulcs egyszerű másolást jelent, ami néha pontatlan. Ezért is használunk automata, 100 százalékos pontosságú, drága kulcsmásoló gépet a mozgó alkatrészes izraeli kulcsok másolásához. Minden Keylocx zárbetéthez 5 db kulcs tartozik és egy kódkártya, ami alapján rendelhető a webáruházunkban extra kulcs. A kulcsmásolás folyamata a kulcsmásoló gépbe telepített program alapján fut. A kódkártyán lévő kódszámokat kell beütni a gépbe (lásd fotók és a videó.) Az automata gép a marófejek segítségével belemarja az egyik, majd a másik oldal kulcsszárába a furatokat. Itt semmilyen tévedési lehetőség nincs. A kulcs készítéséhez nem kell kulcs, csakis a kódkártya.

Mennyibe kerül egy plusz kulcs a Keylocx zárbetéthez?

Az RB Keylocx profi másolásvédett zárbetét kulcsainak a másolása nem csak árban, hanem folyamatában is eltérő egy sima, lapon mart kivitelű kulcs másolásától. Az emberek általában hozzá vannak szokva a 600-2000 Ft közötti kulcsmásolás árakhoz.

Az RB Keylocx mozgó alkatrésszel ellátott nyerskulcsnak az alapköltsége már elve magasabb mint egy sima Silca, Erebbi, JMA nyerskulcs. Illetve az anyagösszetételről ne is beszéljünk, mert ezen a gyártó nem spórol, ami látszik a kulcs kialakításán, fogásán. A legtöbb kulcs nincs semmilyen védelmi alkatrésszel ellátva, ellenben a Keylocx kulcsban egy rugóztatott alkatrész is be van építve, ami szintén növeli a kulcs költségét.

Ahhoz, hogy egy kulcs elkészüljön, vannak még különböző költségek is, a nyerskulcs beszerzési árán kívül. Ilyen pl. a hirdetési felület, ami alapján megtalálnak minket különféle portálokon. Sokan nem is gondolják, milyen komoly ára van egy kulcsmásológépnek. Írásunk alatt végignézhet egy videót, hogy hogyan készül az extra Keylocx kulcs a kódkártya alapján, századmilliméteres pontossággal. Ennek a kulcsmásológépnek az új ára közel 3 millió Ft-ba kerül. Meg lehetne oldani olcsóbb eljárásban is a kulcsmásolást, mert lehet kapni 400-500 ezerért is kulcsvágó gépeket, de ehhez a kulcshoz nem fog olyan pontos másolat készülni ezekkel az automata gépekkel.

Eddig csak zárbetétek eladásával foglalkoztunk, de kiegészítettük a tevékenységünket az utólagos kulcsmásolással is. Így nem kell senkinek utánaszaladgálni a plusz kulcsok miatt. A gyári 5 kulcs mellé még tudunk másolni bármennyi kulcsot.

Az RB Keylocx kulcsmásolás ára 3.490 Ft / db. Nyerskulcsokat folyamatosan biztosítunk partnereinknek, így hiánytól nem kell tartani.

Saját, védett profilú kulcsaink másolását elindítottuk
Saját, védett profilú kulcsaink másolását elindítottuk
Saját, védett profilú kulcsaink másolását elindítottuk
Saját, védett profilú kulcsaink másolását elindítottuk