Rim zárbetétek

A rim zárbetétek tulajdonképpen a régi, belülről tekerőgombos zárszerkezetnek a külső cilindere. Mondhatnánk azt is, hogy ez egy fél-zárbetét, hiszen egy ilyen zár cseréjekor csak a külső rim-egységet kell cserélni.

A rim cilinder felfogatása két darab átmenő csavarral történik, ami a belső tekerőzár alaplemezéhez van rögzítve. Mi ebből az izraeli RB zárakból tudunk értékesíteni ügyfeleink számára, lapon mart kivitelben, 3 kulcsos verzióban. A rim betétek cseréje nem egy bonyolult dolog, a belső egységet kell leszedni, majd ehhez kell hozzá párosítani a külső rim cilindert. Értelemszerűen előtte méretre kell vágni a csavarokat.

A rim cilinderek beltéren és kültéren egyaránt használhatók, tulajdonképpen bármilyen másodzár cseréjére. A leggyakrabban a második zár részeként használják. Ez egy olyan kiegészítő zárbetét, amelyet utólagosan bármikor ki lehet cserélni. Az izraeli rim cilinder fúrás- és finomnyitás elleni védelemmel rendelkezik. Formája eltér az európai zárbetétek kinézetétől.

A nálunk vásárolt zárbetétek doboz tartalma: maga a rim cilinder előre fúrt méretes lyukkal; a zár közepén belülről a kilógó lemezhajtóka, amit méretre kell vágni; 3 db kulcs; egy másolásvédő kártya; a csavarok és a hézagoló lemez.

Vásároljon tőlünk rim cilindert!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak