Rendelés kódkártya alapján

Rohanó napjainkban, amikor az ebédet is szaladva eszi meg az ember, és éppen, hogy eljut a közeli kulcsmásolóba a kávészünetben, jó esetben a kulcsot le is tudjak másoltatni. Hallottunk és tapasztaltunk is már olyat, hogy a helyi kis kulcsos műhely ebédidőt tart, így amikor éppen az ügyfélnek is jó lenne a kulcsot elkészíttetni, a kulcsmásoló pont nem ér rá.

Ilyen a Kulcskirályban kizárt! 3-4 emberünk folyamatosan azon dolgozik, hogy nyitvatartási időben, reggel 8 és este 18 óra között mindig, bármilyen napszakban tudjunk kulcsot készíteni. Vannak olyan biztonsági zárak és zárbetétek, amiknek a kulcsaihoz tartozik egy biztonsági kódkártya. A biztonsági kártya (típus függő) minden információval rendelkezik ahhoz, hogy a kulcsot ez alapján meg tudják rendelni.

Mit is jelent ez pontosan? Vegyünk egy minőségi izraeli zárbetétet, az RB LOCXIS-t, amihez tartozik három kulcs és egy műanyag plasztik kártya. Sok esetben nem csak fővárosi vásárlóink vannak, vagy nem Budapesten van beszerelve a zár, hanem vidéken. A kulcspótlás többféleképpen történhet. Hagyományos módon, eljönnek a Nyugati tér mellett található Kulcskirályba, a Bajcsy-Zsilinszky út 63. szám alá, és ott személyesen megvárják míg elkészül a kulcs. Egy ilyen kulcskészítés 1-2 percig tart. Személyesen minden esetben el kell hozni a kulcsot és a hozzá tartozó biztonsági kártyát! Aki rendelkezik ezzel a kettővel, annak mi elkészítjük a kulcsot, annyi példányban, amennyiben szükséges. Nem tárolunk semmilyen adatot arról a személyről, aki ilyen kulcsot másoltat, sem arról, aki vásárol ilyen zárat. A kulcsról sem tartunk nyilvántartást, hogy mikor mennyi darabot készítettünk.

Rohanó életünk már inkább arra ösztönzi az embert, hogy ne kelljen a kulcsmásoló üzletben sorban állni és várni, hanem inkább kényelmesen az irodából vagy otthonról megrendelhetjük a kulcsokat. Ehhez annyit kell tenni, hogy a kulcsot és kártyát lefényképezi, majd az e-mail címünkre a „kulcsrendelés” tárgyban történő megnevezésével megrendeli. Fontos, hogy a fényképek élesek legyenek, jól olvasható legyen a kártyán szereplő sorszám.

Az ügyfél elküldi nekünk a számlázási nevet és címet, illetve kapunk ezen kívül egy szállítási nevet és címet (hiszen nem biztos, hogy a kettő egy és ugyanaz) majd a kulcsot elkészítjük a mai legmodernebb kulcs készítő gépjeink valamelyikével, majd postázzuk a kulcsokat!

A Kulcskirály a csomagokat a Ddp futárszolgálattal küldi ki házhoz, országszerte. Csak Magyarországon belül szállítunk, országhatáron kívül az ügyfél feladata a szállítás megoldása! A postán rendelt kulcs nem drágább, pontosan ugyanannyiba kerül, mint amit személyesen a Kulcskirályban készítünk! Nettó 30.000 forint feletti kulcsrendelés esetén szállítási költség nincs! 30.000 Ft alatti rendelés esetében a szállítási költség 2.000 forint.

LOCXIS

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Dynamic

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Keylocx

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak