Rendelés kódkártya alapján

Rohanó napjainkban, amikor az ebédet is szaladva eszi meg az ember, és éppen, hogy eljut a közeli kulcsmásolóba a kávészünetben, jó esetben a kulcsot le is tudjak másoltatni. Hallottunk és tapasztaltunk is már olyat, hogy a helyi kis kulcsos műhely ebédidőt tart, így amikor éppen az ügyfélnek is jó lenne a kulcsot elkészítteteni, a kulcsmásoló pont nem ér rá.

Ilyen a III. kerületi Kerék utcai zárszaküzletben nincs! Folyamatosan dolgoznak egész nap, így a nyitvatartási időben bármikor tudnak kulcsot készíteni. Vannak olyan biztonsági zárak és zárbetétek, amiknek a kulcsaihoz tartozik egy biztonsági kódkártya. A biztonsági kártya (típus függő) minden információval rendelkezik ahhoz, hogy a kulcsot ez alapján meg tudják rendelni.

Mit is jelent ez pontosan? Vegyünk egy minőségi izraeli zárbetétet, az RB LOCXIS-t, amihez tartozik három kulcs és egy műanyag plasztik kártya. Sok esetben nem csak fővárosi vásárlóink vannak, vagy nem Budapesten van beszerelve a zár, hanem vidéken. A kulcspótlás többféleképpen történhet. Hagyományos módon, azaz elmennek a fent említett szaküzletbe és ott személyesen megvárják míg elkészül a kulcs. Egy ilyen kulcskészítés 1-2 percig tart. Személyesen minden esetben el kell hozni a kulcsot és a hozzá tartozó biztonsági kártyát! Aki rendelkezik ezzel a kettővel, az üzlet elkészíti a kulcsot annyi példányban, amennyiben szükséges. Nem tárolnak semmilyen adatot arról a személyről, aki ilyen kulcsot másoltat, sem arról, aki vásárol ilyen zárat.

Rohanó életünk már inkább arra ösztönzi az embert, hogy ne kelljen a kulcsmásoló üzletben sorban állni és várni, hanem inkább kényelmesen az irodából vagy otthonról megrendelhetjük a kulcsokat. Ehhez annyit kell tenni, hogy a kulcsot és kártyát lefényképezi, majd az üzlet email címére a „kulcsrendelés” tárgyban történő megnevezésével megrendeli. Fontos, hogy a fényképek élesek legyenek, jól olvasható legyen a kártyán szereplő sorszám.

Az ügyfél elküldi a számlázási és szállítási nevet és címet, majd a kulcsot elkészítik a mai legmodernebb kulcs készítő gép valamelyikével, majd postázzák a kulcsokat!

A csomagokat futárszolgálattal küldik ki házhoz országszerte. Csak Magyarországon belül szállítanak, országhatáron kívül az ügyfél feladata a szállítás megoldása!

06-1-250-1471

LOCXIS

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Dynamic

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak

Keylocx

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak