RB kihúzható kengyeles, edzettházas acéllakat

Bruttó ár: 24 900 Ft32 900 Ft

Izraelben, a Rav-Bariach által gyártott kiváló termék. A lakat kívülről, belülről tökéletesen biztonságos, hiszen a benne lévő zárhenger LOCXIS rendszerű. Mabisz 6-os minősítésű, interaktív csapos, másolásvédő kódkártyával ellátott.

A lakat igen masszív. A felülete fényes króm. Kültérre és beltérre egyaránt alkalmas. A zár nyílás egy porvédő nyílással van ellátva. A kulcs elforgatásával a kengyel teljesen kihúzható a házból.

3 különböző méretet tartunk a lakatból, a 10, 13 és a 16 kengyelű kivitelt. A számok a kengyel vastagságának az átmérőjét jelölik milliméterben.

A lakathoz 3 db kulcs tartozik és egy kódkártya.

Nagyon nagy előnye, hogy a lakat azonos rendszerre összekódolható az általunk közel 40 féle méretben forgalmazott LOCXIS zárbetétekkel!

Ezt a terméket csak cégünk forgalmazza! Használható tárolóajtókra, pinceajtókra, padlás- és lemezszekrény ajtókra, kapukra, azaz mindenhova, ahova a 10-es, 13-as vagy 16-os kengyel belemegy. Ha tényleg masszív lakatpántot akar, akkor kompletten is meg tudja venni a hegeszthető lakatházzal együtt.

Törlés

További információk

Tömeg 1490 g
Kengyelátmérő

10 mm, 13 mm, 16 mm