Rászegzős ajtózár a biztonságért

Mint a nevében is benne van, ezt a biztonsági zárat nem az ajtó élébe kell bevésni, hanem az ajtólapra belülről kell felszerelni. Ezeket a rászegző zárakat mindenfajta komolyabb átalakítás nélkül, minimális szerszámozottsággal fel lehet szerelni. A rászegző biztonsági zárat mindenkinek ajánljuk, aki biztonságra vágyik, és minden olyan bejárati ajtóra, amely befelé nyílik. Ez lehet műanyag-, fém-, fa bejárati ajtó, pinceajtó, garázsajtó, tárolóajtó, vagy akár beltéri ajtó is.

Ez az olasz másodzár 3 kulccsal rendelkezik és könnyedén felszerelhető. Két részből áll, magából az ajtózár szerkezetből, amit az ajtólapra kell belülről felcsavarozni, illetve az ellenoldalból, amit pedig a másik szárnyra. Ha nincs másik szárny, mert egyszárnyú az ajtó, akkor a részegző zárból kijövő acélnyelvet a falba kell befúrni, ami elegendő tartást biztosít a leggyakoribb betörési módszer ellen, ami a befeszítés.

Az olasz Potent másodzárat több méretben is forgalmazzuk, ajtóvastagság függvényében, 50, 60, 70 és 80 mm zárcsőrű kivitelben. Ezek a méretek a zárszerkezetre felszerelt cilinder hosszát határozzák meg. Különböző méretben készíti a gyártó, ami a magyar piacra tökéletes, mivel egy panelajtó csak 4 cm vastag, de egy felhúzó-kilincses műanyag- vagy fa bejárati ajtó akár 7-8 cm vastagságú is lehet.

Az árat tekintve kiváló, hiszen 31.890 Ft-ért kapható, ami egy 300 ezres bejárati ajtó árának a töredéke! Sokat lehet spórolni és magas biztonságot lehet ennek a zárnak a felszerelésével elérni!

Nem mindenki tud egy ilyen drága biztonsági ajtót kifizetni, illetve egyes társasházaknál sok olyan plusz helyiség van kialakítva, ahol nem engedik meg az ajtó kiszedését, így mindenképpen az ajtó megerősítésében kell gondolkodni! Erre a legkiválóbb módszer egy rászegző másodzár felszerelése, akár házilag, vagy ha szükséges, akkor zárszerelő szakember bevonásával!

Tőlünk megvásárolhatja ezt a részegző zárat, kulcs-kulcsos, illetve kívül kulcsos, belül tekerőgombos kivitelben!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak