Potent tollas kulcsos, hárompontos zárszerkezet

Bruttó ár: 39 900 Ft

A Potent tollas kulcsos zárak több mint 20 éve vannak jelen az olasz zárgyártás palettáján, mi kb. 10 éve foglalkozunk a Potent gyártó más termékeivel. Ez a zár egy ún. helyettesítő termék, majdnem 100 százalékosan megegyezik a régi Viro/Cerutti zárakkal. Sajnos a Cerutti zárakból nem tud többet küldeni a gyár Magyarországra, mert a Covid-19 miatt fellépő vészhelyzet a gyárat tönkretette. Így kénytelenek voltunk egy másik olasz gyártóval ezt a bizonyos zárat legyártatni, hiszen ha valakinek meghibásodik ez a zár az ajtóban, mégsem hagyhatja azt nyitva.

A zárszerkezet csapdanyelve jobbosról balosra forgatható (nincs külön balos és jobbos belőle, mint a Ceruttiból).

A Potent tollas kulcsos zár szintén négyfordulatos, háromirányú zárszerkezet. Négy acéltüske jön ki a zárból, illetve a csapdanyelv. A zárnak a dorn-mérete 63 x 85 mm.

A zárszerkezet egy Potent logóval ellátott barna kartondobozba van becsomagolva. 3 darab gyári, Potent feliratú kulcs tartozik a zárhoz (lezárt csomagolásban), illetve egy külső/belső kulcsdíszítő rozetta, címke van még a csomagban. A kulcsok hossza 98 mm.

A zárdoboz mérete 136 x 206 x 30 mm. Ez a méret kisebb, mint a Cerutti zár mérete, de nem kell megijedni, mert a gyártó toldófüleket helyezett alulra és felülre, melyek ugyanott vannak, mint a Cerutti zárnál, ezekbe kell beakasztani az alsó és felső rudazatot, továbbá a négy rögzítő csavar furata is ugyanoda esik, mint az elődjének.

A zár súlya kb. 3 kg.

Nagyon nagy előnye a zárszerkezetnek, ha kulcselvesztés történik, lehet hozzá kapni kulcsgarnitúrát, amire át lehet tanítani a zárat és nem kell szétszedni, újbóli zárcserét alkalmazni. Plusz kulcskészlet vásárlásához kattintson ide.

A doboz tartalma: zárszerkezet (állítható csapdanyelvvel), 3 db gyári csomagolású kulcs, zárdíszítő címer kívül/belül. Előlap a zárhoz nem tartozik!

A Potent zár előzetes időpont egyeztetéssel személyesen átvehető dunakeszi raktárunkban, minden más esetben a GLS futárszolgálattal juttatjuk el vásárlóinkhoz, aminek a költsége kb. 3.000 Ft.

Az új zárszerkezethez ajánlunk és értékesítünk egy új, már beépített rugóval rendelkező kilincset. Amennyiben ilyet szeretne vásárolni, nálunk megteheti, több fajtát is értékesítünk.

Kategória:

További információk

Tömeg 3000 g