Potent másodzár

Ha masszív, erős zárat szeretnének, akkor mindenképpen válasszák a cégünk által forgalmazott, magas biztonsági fokozattal rendelkező, szúrókulcsos másodzárat, amelyet az olasz Potent cég gyárt.

Több mint 10 éve vásárolunk már tőlük. Ebből a zárszerkezetből, nagyon sokat eladtunk, szerelőknek, zárboltoknak, magánszemélyeknek egyaránt, és mi is több száz darabot szereltünk már fel a biztonságra vágyó ügyfelek lakásajtajaira zárszerviz keretében.

A zárhoz 3 db elég extrémül kinéző kulcs tartozik, mely maga is a biztonságról árulkodik. Kívülről a kulcsot minden fordulatnál nyomni, fordítani, nyomni, fordítani kell, a kulcs így ellenőrzi a Potent zárban lévő lemezlamellákat.

A Potent rászegző másodzárból 5, 6, 7 és 8 cm-es ajtóvastagságig tudunk zárat kínálni, kívül-belül kulcsos-kulcsos, vagy kívül kulcsos, belül tekerőgombos verzióban. A zár műanyag ajtóra, fa ajtóra, garázsajtóra, kétszárnyú ajtóra könnyedén felszerelhető. A gyári dobozban a záron kívül még rögzítő csavarok találhatók. A zár felszereléséhez fúrógép, körkivágó, csavarhúzó szükséges. Falba való rögzítés esetén beton és falfúró kell.

Kétszárnyú ajtók esetében a saját gyári zárdobozába záródik.

A zár színe katonai barna szín, a zár súlya kb. 1,5 - 2 kg. A zárdoboz mérete 9,5 x 8,5 cm, vastagsága 3,5 cm. A cilinderzár-csőr átmérője 32 mm. A zár hatfordulatos zárásakor egy 4x1 cm-es tömör, acél hasábnyelv jön ki a zárból, 11,5 cm hosszúságban. Ez a nyelv, ha a falba záródik, akkor az ajtót lehetetlen befeszíteni!

A Potent másodzárat ajánljuk mindenkinek, aki biztonságra vágyik. A felszerelése házilag is megoldható.

A zárat ügyfeleinknek postai úton küldjük el.

Vásároljon biztonságot!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak