Postaláda zárbetét

Elég különleges megoldást tudunk kínálni a postaláda-zárak cseréjének tekintetében. Kicsit ugyan költségesebb, mint egy sima postaládazár-csere, de ha valaki azt szeretné, hogy pl. egy lapon mart kivitelű kulcs, ami a bejárati ajtaját nyitja, nyissa a postaláda-zárat is, akkor ez egy kiváló megoldás. Vásárlás esetén össze tudjuk kódolni a postaládazárat a bejárati ajtó zárjával az izraeli zárbetétjeinkből.

Itt azért tudni kell, hogy csak azoknak a postaládáknak az ajtajába lehet a zárbetétet beszerelni, amelyeknél a jelenlegi, azaz a mostani zár olyan lyukasztású, aminek a helyére maximum kis reszeléssel, igazítással be lehet szerelni az RB postaládazár-betétet. Tulajdonképpen nem elsősorban a biztonság a fő cél, hiszen bár a zárbetétet úgysem tudják kinyitni, de a postaláda ajtaját bármikor ki lehet feszíteni, mert lemezből van. Ez sokkal inkább kényelmi funkció pl. egy olyan családi háznál, ahol több zár van beszerelve különböző ajtókba, és nem szeretne a tulajdonos hatalmas kulcs-csomóval járkálni. Így egy kulccsal lehet működtetni pl. a garázs, tároló, kertkapu, postaláda és a bejárati ajtót.

Érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál a postaláda-zárakról és ezek árairól! Mi aznapi kiszolgálással teljesítjük a kéréseket, ha befáradnak az irodánkba!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak