Ötkulcsos Dierre kulcskészlet

A Dierre ajtógyártó tollas kulcsos zárak tekintetében 3 és 5 darabos kulcsgarnitúrát forgalmaz. Sok honfitársunknak elég a maximum 3 kulcs, de van, ahol az 5 kulcs is kevés. Akik spórolni szeretnének, azoknak ajánljuk az 5 kulcsos kivitelt, hiszen nem sok különbség van árban a két csomag között, viszont ha másoltatni kell, ott már legalább 7000 Ft-tal többet kell fizetni a 2 extra kulcsért. Bár vannak profi kulcsmásoló szaküzletek Budapesten a Dierre kulcsok másolásához, de a gyárban, az automata gépen készült kulcsoknál nem létezik pontosabb másolat. Ha a jövőben szüksége lehet plusz kulcsokra, érdemesebb az ötkulcsos változatot választani.

A Dierre kulcsok hosszát az ajtó vastagsága határozza meg. Vékony ajtók esetében 92 mm, a vastagabb tűzgátló ajtók esetén 107 mm kell legyen a kulcshossz.

Folyamatosan raktározunk ezekből, nem szokott készlethiány lenni. Személyes átvételre és postai házhozszállításra is van lehetőség.

A Dierre kulcskészletes doboz tartalma, csomagolása

Mind a 3, mind az 5 kulcsos garnitúrát raktáron tartjuk. A doboz tartalma a 3 vagy 5 db kulcs, az új kulcstőke, ami meghatározza a nyitási magasságot, valamint egy műanyag célszerszám, amivel ki lehet venni a régi kulcstőkét a Dierre zárszerkezetből. A dobozok gyárilag lezárt állapotban vannak.

Az 5 darabos Dierre kulcskészlet ára

3 és 5 darabos Dierre kulcskészleteket forgalmazunk szettben, 30.500 és 35.000 Ft-os bruttó fogyasztói áron. Anyagilag és hosszútávon gondolkozva érdemesebb az ötkulcsos változatot megvásárolni, mert a kulcsmásoló boltokban akár 7000 forintot is elkérnek a plusz kulcsmásolatért.

Dierre kulcskészlet zárral együtt

Mint említettük a Dierre zár két részből áll, a hárompontos, tollas kulcsos zártestből és a kulcsgarnitúrából, külön a zártőkével. Nagyon régi, 10-15 éves záraknál nem szabad kulcstőkét cserélni, ott meg kell vásárolni a zárszerkezetet is. Csak így lehet garantálni a következő 10 év tökéletes működését. A Dierre zárszerkezet megvásárlása nagyobb körültekintést igényel, több információra van szükség, mielőtt megvenné ezt a terméket.

Verziók: jobbos- és balos nyitású, alsó- vagy felső zárszerkezet, háromrudas- vagy négyrudas kivitel, tollas kulcsos vagy cilinderes zártest.

Javaslat: e-mailben küldjön nekünk egy fotót az ajtóban lévő Dierre zárról! Így sokkal könnyebb a beazonosítás. Ide küldhet fotót a zárról: zarszerviz365@gmail.com

Hogyan vásárolhatom meg a Dierre kulcskészletet?

Személyes átvételre hétköznap 8 és 20 óra között van lehetőség Dunakeszin. Vidéki ügyfeleink számára a déli 12 óráig leadott rendelés esetén a következő munkanapra tudunk kiszállítást biztosítani. Pénteki napon leadott rendeléskor hétfőn történik az áru kiszállítása.

Miért és mire jó az új kulcskészlet?

A magyar piacon kb. 7-8 fajta különböző, olasz tollas kulcsos zárszerkezet van forgalomban. Ezekből kétfajta kódolható csupán, a Cisa és a Dierre. A Cisa kulcsokról előző hírünkben olvashat részletesebben.

A mérnököknek köszönhetően a Dierre úgy fejlesztette a zárjait a tollas kulcsos kivitel esetén, hogy lakáskulcs elvesztésekor nem kell szétszedni az ajtót a zárcseréhez, nem kell szakembert hívni, hanem házilag is elvégezhető a kulcsprogramozási folyamat. Egy komplett Dierre zárcsere 90-120 ezer forint között van zárszerviz keretein belül, helyszíni szereléssel. Egy kulcstőke pedig a 3 vagy 5 kulccsal, maximum 35.000 Ft-ba kerül.

Jó tanács és javaslat: Csakis tökéletesen és hibátlanul működő zár esetében szabad új kulcsokat cserélni a többpontos zárszerkezeten!

A Dierre kulcs formája, kialakítása

A Torinóban készült Dierre kulcsforma testvére az olasz konkurenciának, amilyen pl. a Sab, Cerutti, Iseo, Potent, stb. kulcsok. A Dierre tollas kulcs kétféle hosszúságban van forgalomban, 92 és 107 mm teljes hosszban. Forgalmazunk 3 és 5 kulcsos kivitelt. Ezek a kulcsok nem másolásvédettek, de mindenképp érdemes olyan szaküzletben másoltatni, ahol kimondottan ezzel foglalkoznak.

Mikor érdemes új kulcsokat cserélni?

Bérlőváltáskor, lakáskulcs elvesztésekor, illetve új lakásba költözéskor érdemes kulcsot cserélni. A Dierre zárnál - tökéletes működés esetén - elég csak kulcsgarnitúrát cserélni. Cserére szorul a kulcs akkor is, ha már nagyon kopott, régi, ferdék a fogak, akadoznak a zárban nyitáskor és záráskor.

Megjegyzés, jó tanács: akadozó zár esetében a Dierre kulcstőke cserével meghosszabbítható a zár élettartama. Az akadozó zárnál előfordulhat az is, hogy nem tud bejutni a lakásba, ami súlyos költséget von maga után, ha egy zárszerviz céget kell este vagy hétvégén kihívni a nyitáshoz.

Ötkulcsos Dierre kulcskészlet, Dierre kulcskészlet
Ötkulcsos Dierre kulcskészlet, Dierre kulcskészlet