Olasz redőnyzár, izraeli lakat

Cégünk évről évre egyre nagyobb mennyiséget értékesít zárakból, kilincsekből, zárbetétekből. Folyamatosan kísérjük az igényeket, melyeket a telefonos megkeresésekből és e-mailekből szűrünk ki. Így próbálunk mindig valamilyen terméket beújítani, és törekszünk arra, hogy az adott termék ne tucattermék legyen, csak nálunk lehessen megvenni. A tucatterméket minden második netes cég árul -raktárkészlet nélkül-, melyek bárhol beszerezhetők tulajdonképpen.

Mi mindig átnézzük az aktuális igényeket, hogy egy évben kb. milyen darabszámmal kell számolnunk, így rajtunk nem múlik a megrendelés, és megfelelő igény esetén már be is rendeljük a gyártótól az adott terméket.

Kereskedelmi vállalkozásunk a termékeink 90 százalékát közvetlenül a gyárból vásárolja, így a továbbértékesítés során, kis haszonnal, nagy számokat tudunk felmutatni, mivel nem kell megfizetni még két másik kereskedő 10-10 százalékát.

Potent kétirányú, kétkulcsos redőnyzár

A redőnyzárak alkalmazása általában felefelé nyíló redőnyöknél, garázsajtóknál, biztonsági redőnyöknél történik. Magát a zárszerkezetet középre szokták beszerelni és zár kétirányba kitoló részére kötnek valamilyen toldó rudazatot. Ez a két rudazat záráskor beleütközik a keretbe, így nem tudják a redőnyt felhúzni.

Az olasz Potent gyárból származó, kétfordulatos, tollas kulcsos redőnyzár csak nálunk érhető el. Kulcsai nem másolásvédettek, de egyedinek számítanak, így Budapesten is csak pár helyen tudják őket lemásolni, vidéken szinte sehol.

Méretét tekintve, bármilyen ajtóra redőnyre, ami kétirányú záródást igényel, könnyen felszerelhető.

Formáját, kinézetét, szerkezeti rajzát webshopunkban meg tudja nézni, és meg is tudja rendelni. Már másnapi kiszállítást biztosítunk!

Izraeli, hegeszthető és kivehető kengyeles lakatok

Lakatokból elég széles a kínálat a magyar piacon, szó szerint már 500 Ft-tól lehet kapni lakatot. Itt a kérdés, hogy a lakat kinek mire kell, mit fog védeni. Illetve figyelembe kell venni a külső időjárási tényezőket, eső, hó, fagy, jég, ezeknek is meg kell felelnie.

Az olcsó lakatok értékesítését meghagyjuk azoknak, akik ezekkel akarnak foglalkozni, mi inkább a megbízhatóságot, a minőséget és a masszivitást, biztonságot szeretnénk képviselni, nyújtani. Mi csakis olyan lakatokat árulunk, amit nem lehet fűrészlappal levágni. A felhegeszthető kivitel esetén lefeszíteni lehetetlen, illetve ezeknek a kulcsait is csak kártyán keresztül lehet lemásolni, sokszorosítani.

Az izraeli RB lakatokhoz 3 db kulcs tartozik és egy kódkártya. Interaktív csapos kivitelűek. Raktáron tartunk belőle kivehető kengyeles kivitelt, illetve hegeszthető acélvázas verziót. A lakatoknál a szem átmérője, 10, 13, 16 mm. A felületük fényes króm, időtálló. Előnyük, hogy ezek a lakatok a LOCXIS betétekhez hozzákódolhatók!

Hegeszthető lakat vásárlása esetén, a méretek kapcsán ezen a linken tud tájékozódni.

Kivehető kengyelű biztonsági lakatjainkról itt olvashat bővebben.