Normál zárbetét

A hazánkban beszerelt zárbetétek legnagyobb része normál zárbetétnek számít, tehát semmilyen kiegészítő, pl. tekerőgomb, fogaskerék, vészfunkció, nincs bennük, rajtuk, hanem csak simán, kívülről-belüről kulccsal működő zárcilinderek.

A normál zárbetétek mérete ajtóvastagság függvényében változik, hiszen más méret kell egy régi, egyszerű panelajtóba és más egy felhúzókilincses, többpontos műanyag ajtóba.

Az előbbi esetben a normál méret pl. 30/30 mm, a műanyag ajtó esetében pedig lehet akár egy 50/40 mm méretű a zárbetét. A zárbetétek kiválasztása és megvásárlása előtt mindig le kell mérni a zárbetétet! Ezt úgy lehet megtenni, hogy kiveszik az ajtótóból és a rögzítő furat közepétől kell lemérni a távolságot jobbra és balra, továbbá a teljes hosszt. A normál zárbetétek háza rézből készül. A mi általunk forgalmazott zárbetétek csapjai vagy rézből, vagy bizonyos típusoknál rozsdamentes anyagból vannak. Mindegyik RB zárbetétünk 5-ös vagy 6-os MABISZ besorolású.

Nálunk a normál zárbetétet kedvezményes áron tudja megvásárolni, 3 vagy 5 kulcsos változatban, ami a zárbetét függvénye. Mi olcsó, silány minőségű zárbetétet nem tartunk készleten, csakis magas biztonsági fokozattal rendelkezőt! A zárbetétek árai magasabbak, mint egy egyszerűbb zárbetété, de a biztonságra és a minőségre kell törekedni!

A normál zárbetét nálunk minden esetben lapon mart kivitelű és védett profilú is, fúrás- és törésvédelemmel rendelkezik!

Szinte minden méretű normál zárbetétet tartunk raktáron, a vékony ajtókba valóktól kezdve, a faajtókon át, a hevederzárbetétig bezárólag. Fogazott kulcsos zárbetétet egyáltalán nem tartunk.

A normál zárbetétek beszerelése a vásárlás után viszonylag egyszerű, mindig arra kell figyelni, hogy bizonyos záraknál merre áll a zár tolókavivője, mert néhány zárszerkezet erre nem jól reagál, elkezd szorulni. Minden esetben ellenőrizze a méretet kétszer is, ne lógjon ki az ajtó síkjából se kívül, se belül a zárbetét, hiszen így roncsolásnak van kitéve, ami csalogatja a betörőket!

Vásároljon normál zárbetétet tőlünk, 30 különböző méretben, 3 vagy 5 kulcsos kivitelben, melyek mindegyike MABISZ tanúsítvánnyal ellátott!

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak