Mul-T-Lock/Superlock ajtóba izraeli zárbetétek

Bruttó ár: 20 180 Ft31 750 Ft

Az izraeli Mul-T-Lock és Superlock ajtókba többpontos zárszerkezeteket vannak beszerelve. Ezekben a szerkezetekben fogasíves meghajtás van, ami azt jelenti, hogy a záráshoz/nyitáshoz fogaskerekes zárbetét szükséges.

Ezek az ajtók speciális méretű zárbetétekkel, azaz aszimmetrikus zárbetétekkel vannak ellátva, ezért ugyanilyeneket kell is beléjük szerelni. A zárbetét vásárlásakor nagyon fontos a zárbetét mérete, ezen belül a zárbetét teljes hossza és az osztása is. Fontos továbbá a zárbetétre való ún. Mul-T-Lock fogaskerék is, melynek az átmérője 24 mm, a fogszáma pedig 10 db.

A fotókon lehet látni, hogy a fogaskerék közepén nagyobbra van kitágítva a zárkuplung helye, hogy könnyebben tudjon ki- és bejárni, valamint és a holtjátéka jobbra és balra legalább 5 mm legyen. Szintén kiemelkedően fontos, hogy ne alumíniumból legyen a fogaskerék, hanem vasból, mert az alumíniumot ledarálja a fogsív. Aki azt mondja, hogy az alumínium is jó, az nem ért ehhez a szakmához! A zárbetét kulcsának a szára nem szabad, hogy vállas legyen, ez szintén nagyon fontos!

Az izraeli Mul-T-Lock és Superlock ajtók zárbetétjeit mi már eleve fogaskerékkel látjuk el, a vásárlónak csak a megfelelő zárbetét típust és a méretet kell kiválasztania a lenti mérettáblázatból.

Mind RB Keylocx, mind RB LOCXIS zárbetétből tudjuk a lenti méreteket prezentálni, raktárkészletről.

Törlés

További információk

Tömeg 450 g
Típus

LOCXIS, Keylocx

Méret

33/38, 33/43, 33/53, 43/48, 43/43, 40/50