Mul-T-Lock biztonsági ajtók Budapesten

Mul-T-Lock biztonsági bejárati ajtókkal főként nagyobb lakóparkokban találkozhatunk. Ezek az ajtók külföldről importált, jó minőségű bejárati ajtók. Nevüket onnan kapták, hogy az izraeli cég zárjaival vannak felszerelve. Ezeknek az ajtóknak az az ismertetője, hogy minden szomszédnak, illetve a ház összes lakójának ilyen ajtaja van. Ezek az izraeli ajtók a kivitelezők által kerültek be az országba az építés idején. Külön ilyen ajtót vásárolni nem lehet.

Mind a tok, mind az ajtó, fémszerkezet- illetve lemez felépítésű, amely hő- és hangszigeteléssel van ellátva. Az ajtókeret dűbelekkel van rögzítve a falba. Az ajtólap rácsszerkezettel van megerősítve, ami kívülről-belülről burkolással van ellátva. A kitekintést egy nagy látószögű optikai kitekintő biztosítja. A zsanér felőli oldalon három darab leemelés-gátló teszi az ajtót még erősebbé.

A zárat egy háromirányú, biztonsági, fogas íves meghajtás működteti, bár nem mindegyik lakóparki ajtónál van biztosítva a háromirányú záródás. Mindenesetre a zárszerkezet tudja ezt. A zárban lévő fogaskerekes cilinderbetét fúrásvédelemmel van ellátva, amelyet nemcsak erősít, hanem egyben díszít is a törésvédő zárcímke/pajzs.

Ilyen nagyobb budapesti lakóparkok:

Gozsdu udvar – VI. Király utca 13.

Marina Part, XIII. Danubius utca – Úszódaru utca

San Palace lakópark – III. Lajos utca

Szinyei Merse ház – VI. Szondi utca

Királyhágó kertek – XVIII. Királyhágó u.

Izraeli zárbetét csere

Egy izraeli zárbetét csere ára Budapesten 34.000 Ft-tól indul, védett profil, azaz másolásvédelemmel rendelkező zárbetét választása esetén pedig 48.000 Ft-ot kell rászánni. Ebben benne van a zárbetét költsége, a 3 vagy 5 db kulcs (mindkét változat esetén), valamint a munkadíjunk. Minden esetben számlát adunk és garanciát vállalunk! Egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal még ma a zárcsere időpontjáról!

Mul-T-Lock profilok Magyarországon

A Mul-T-Lock 7x7 ismertetőjele, hogy a kulcs-szárba a „76” van feltüntetve. Régen még Izraelben, ma már Kínában készülnek ezek a zárbetétek. Középkategóriás zárbetétnek számítanak, amelyek csak fúrásvédelemmel vannak ellátva.

A Mul-T-Lock Integrator lényegében ugyanaz, mint a 7x7, de mégis védelem alatt áll a termék, mert egy bizonyos bemarást, mélyedést helyeztek el a kulcsba, ami hiányzik a 7x7-ből. Így ez a zárbetét fúrásvédelemmel és kulcsmásolás elleni védelemmel rendelkezik.

A Mul-T-Lock Interactive egy igazán jó, megbízható zárcilinder. Évek óta tartja a minőségét, és a biztonságát. Először világoskék, majd fekete, most meg sötétkék műanyagból készül a kulcsfeje.  Ez az Interactive 264 és 264+ profil. Az Interactive zárbetétek csap a csapban rendszerrel rendelkeznek, amely teljességgel kizárja finomnyitási eljárást. Ezen kívül kulcsai szabadalmi védelem alatt állnak, továbbá fúrás-, törés-, magkihúzás- és savazás elleni védelemmel is el vannak látva.

A Mul-T-Lock MT5 a zárbetét család csúcsterméke. Mindenfajta mechanikai védelemmel rendelkezik. Ráadásul a kulcsszárába még egy ún. kígyómarás, vagy hernyójárat is található, amely által még biztonságosabbá tették ezt a zárbetétet. A kulcsszárba a „9” szám található közvetlenül a kulcsfej alatt.

A fent leírt információk tájékoztató jellegűek, az ügyfelek tudástárának gazdagítása céljából. Mi Mul-T-Lock termékeket nem forgalmazunk, de helyettük tudunk biztosítani szintén izraeli, minimum hasonló, de inkább jobb minőségű zárszerkezetet, fogaskerekes zárbetéteket!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak