Műanyag ajtóra való plusz zár

A legtöbb műanyag ajtó sajnos a befeszítés ellen nem véd, a több ponton való záródás ellenére, ami érvényes a felhúzókilincses bejárati ajtóra, illetve a bukó-nyíló teraszajtókra egyaránt.

A műanyag rugalmassága miatt, a feszítés hatására akár másfél cm-es hézagot is lehet produkálni a záródó pontok és a zárvasalat között, így egyszerűen bepattan a műanyag bejárati ajtó akár egy feszítővas használatával szemben. A betörőt egyálalán nem érdekli az, hogy a műanyag ajtóban kárt okoz, mert nyomot hagy a szerszám, őt csak a behatolás sikere érdekli.

Ezeket a műanyag a bejárati ajtókat, teraszajtókat hevederzárakkal vagy az általunk forgalmazott olasz Potent márkanevű rászegző másodzárral lehet masszívan megvédeni a betörők ellen. Különböző zárcsőrű cilindereket tartunk raktáron, mivel minden műanyag ajtó más és más vastagságú, így szinte a legtöbb ajtóra fel lehet szerelni ezt a biztonsági rászegző zárszerkezetet.

Nálunk megvásárolhatja a Potent hatfordulatos, homlokcsapos, pumpás kulcsos rászegző zárat! A felszerelése házilag is egyszerűen megoldható. Betörésbiztos, strapabíró, ellenáll a befeszítésnek, védi a lakást, az ajtót.

A műanyag ajtóra való másodzárhoz 3 db kulcs tartozik. Mivel egyedi kialakítású a kulcsa, főként a Kulcskirályban másolnak hozzá kulcsot.

Azok a lakások, amelyek műanyag nyílászárókkal vannak felszerelve, vagy a főbejárat vagy a terasz felől, előbb vagy utóbb áldozatul esnek a betörőknek. A betörések során mindig megkeresik a gyengébb pontot a házon, ahol könnyűszerrel be tudnak jutni, és ezek a műanyag nyílászárók.

Tíz háztartásból legalább hat ingatlannál műanyag nyílászárók biztosítják a lakást, és hatból hatban semmilyen mechanikai plusz védelem nincs, amely képes lenne megelőzni a betörést!

Ha nálunk megveszi ezt a zárat, megelőzi a bajt! 27.400 Ft-ért azt gondoljuk, bőven megéri az árát ez a befektetés, hogy senki ne arra érkezzen haza, hogy a lakást kirámolták és az ajtót úgy tönkretették, hogy egy másik bejárati ajtót kell helyette beszereltetni, mert még bezárni sem lehet, úgy meggyötörték a pajszerrel!

Mi folyamatosan raktárkészletről tudjuk biztosítani ezt a Potent rászegző biztonsági zárat! A felszerelése nem igényel nagy szakértelmet, aki műszaki beállítottsággal bír, az könnyen megoldja a problémát, tudja, hogyan, hova, miként kell felszerelni.

Cégünk minden esetben a vásárlás mellett szerelési szaktanácsadást is tud adni, hiszen van szervizszolgáltatásunk is, mellyel évek óta foglalkozunk.

A műanyag ajtóra való zárszerkezet akár személyesen aznap, vagy csomagküldő szolgálatunk által már másnap átvehető! Hétköznap 8 és 20 óra között elér minket, az alábbi telefonszámon vagy e-mail címen.

06-30-265-5531

zarszerviz365@gmail.com

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak