Műanyag ajtó vasalatok változatai

A műanyag ajtók száma több tízezerre tehető, és lassan annyi vasalat van az ajtókba beszerelve, hogy néha már mi sem igazodunk ki azon, hogy melyik micsoda, mert mindig van valami újdonság. Éppen ezért minden ügyféltől mindig fényképet kérünk, hogy meg tudjuk állapítani a vasalat pontos típusát, és legalább egy hozzávetőleges árat tudjunk az ügyfélnek mondani a zárcserére.

Sok embernek a mai napig bonyolult a fotó elkészítése, a kép küldése, nekünk viszont nagy segítség, mivel így tudjuk, mivel kell készülnünk és nem kell kétszer járkálnunk. A legtöbb vasalatra így is fel vagyunk készülve, különféle márkák (pl. GU, Roto, Maco) tekintetében szintúgy, mint a méretszortimentből. Ezeknél is a négygörgős kivitel a legelterjedtebb. Továbbá ezekhez a szerkezetekhez zárbetétek, kilincsek, és más zároldali fogadók is vannak a szervizautóinkban.

Ám vannak olyan Schüco, Schüring, KFV, MetalPlast vasalatok, amiket nem tudunk magunkkal hordozni, mivel ott a márkákon belül is még plusz 4-5 különböző méret és variáció lehetséges. Nem beszélve a vasalatoknak az árairól, hiszen egy ilyen ajtóvasalat egy alaptípusnál 14.000 Ft, egy magasabb pl. KFV kulcsvezérlésű típus esetében 50-60 ezer forint is lehet. És akkor még nem beszéltünk a kilincsről, a zárbetétről, illetve a mi munkadíjunkról.

Ezért mondjuk mindig azt, hogy nekünk a fotó nagy segítség, hiszen így az ügyfelet előre tudjuk tájékoztatni a költségekről, nem pedig a helyszínen kell ezen vitatkozni és kellemetlen szituációba bonyolódni.

Ahogy haladunk a zárakkal, úgy halad a fejlődés a zárszerkezetek típusaiban és egyre több, különbözőbb márka tűnik fel, ezzel is bekavarva a piaci kínálatba.

Cégünk folyamatosan próbál fejleszteni és követni mindazokat a piaci szegmenseket, amiben van fantázia, de vannak olyan vasalatok, amiket egyszerűen nem szabad alkalmazni, mivel csak hibás, rossz működést eredményeznek, amit a végfelhasználó, azaz az ügyfél fog érezni.

Mi olyan márkákat használunk, amelyeknek a szakmában elismert neve van, illetve van utánpótlása és nem kell azon aggódni, honnan és milyen úton szerezzük be az ajtóvasalat cseréhez szükséges alkatrészeket, vagy magát a vasalatot.

Bármennyire is érezhetik macerásnak a fotó küldését, higgyék el, ez a legegyszerűbb mód az ajtóél-vasalat beazonosítására, illetve arra, ha az a típus a ritkábbik, vagy a gyenge minőségű fajta, akkor azt mivel lehet kiváltani, hogyan lehet jobb minőségű, márkásabb terméket a helyére beszerelni, hogy azzal a jövőben ne legyen probléma.

Ilyenkor úgy kell számunkra a fényképet elkészíteni, hogy jól lássuk az vasalatot a teljes hosszában. Érdemes ilyenkor két-három részre osztani az ajtót, és az ajtó élébe beszerelt zárszerkezetről, pl. három részletben elkészíteni a fotót. Mi a három kép alapján látjuk, hogy milyen vasalat van az ajtóban, hány helyen és miképpen záródik és ez alapján tudjuk, mit lehet a helyére beszerelni, vagy hogy éppen az a fajta van-e a szervizautóban. Ez alapján tudunk mondani a komplett árat is, mely tartalmazza az új szerkezetet, esetleg kilincset, zárbetétet, azaz mindent, ami az ajtó rendbetételéhez és újra működőképessé tételéhez szükséges. Továbbá természetesen az ár már tartalmazza ilyenkor a mi munkadíjunkat is.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak