Műanyag ajtó kilincsek

Igen népszerű a műanyag bejárati ajtó a kertes házak, társasházak kül- és beltéren történő használata kapcsán. Ezekben a műanyag ajtókban vagy kilincsemelős vasalat van, vagy kulcsvezérlésű biztonsági zár. A dorn-méretük változó, 25-től 55 mm-ig terjedő. A legtöbb vasalaton a 25 és 55 mm közötti dorn-méreten felül a másik fontos méret a kilincsközép és a zárbetéthenger közötti méret, ami általában 92 mm.

Raktáron tarunk 92 mm dorn-méretű kilincseket, fehér, barna, ezüst, bronz és inox színekben. A kilincs címke hossza 250 mm, szélessége 36 mm. Rugós kialakítású, átmenő csavarral szerelhető fel a műanyag ajtókra. A fehér és a barna kilincset 7.000 Ft-ért értékesítjük, az ezüst, bronz és inox színűeket pedig 10.000 Ft-ért.

A kilincsek átvehetők személyesen az irodánkban, vagy vidéki ügyfeleinknek másnapi postai kiszállítást tudunk biztosítani. A kilincsek karton dobozokban vannak, így elkerülhető, hogy sérüljenek, karcolódjanak. A doboz tartalma: külső- és belső kilincs garnitúra, kilincstengely, 2 db rögzítő csavar.

A műanyag ajtókra a kilincs házilag is felszerelhető.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak