Miért érdemes jó zárszerviz céget választani manapság?

Minden szakmára igaz, hogy olyan mesteremberrel kell elvégeztetni az adott feladatot, aki mind szakmailag, mind a szerszámok terén felkészült a feladat ellátására, tiszta, munkájára valamit adó, otthonokba bátran beengedhető szakember. Nem mindegy, hogy az utcáról bejött sáros cipőjével végigmegy a parkettán vagy az ajtó mellett lévő szőnyeget, falat összekoszolja. Sajnos láttunk már olyat, hogy összeflexszelték az előszoba tükröt, mert az ajtón igazítani kellett valamit, ahelyett hogy leemelték volna, vagy a lépcsőházban is meg lehetet volna csinálni kívülről.

Mi csakis megbízható, tiszta, precíz zárszerelő kollégákkal dolgozunk. Ráadásul, az ügyfélhez való kiérkezés előtt a megrendelőt részletesen tájékoztatjuk a megérkezés időpontjáról, a garanciális időszakról, a várható költségekről, illetve, hogy hova érdemes plusz kulcsokért fordulnia, ha nem elég a gyártó által lecsomagolt x darab.

Zárbetétek kínálata a helyszíni zárszerviz során

Több mint 20 éve a zárszerelői szakmában, elértük azt a színvonalat, hogy tudjon az ügyfél választani a zárak kínálatából. A szervizautóban olcsó de megbízható, középkategóriás, kódkártyás és felső, prémium kivitelű izraeli zárakat tartunk, ezekből lehet választani és azt szereljük be az ügyfelek ajtajába. Munkánkat minden esetben megkönnyíti, ha a megrendelő emailben elküldi nekünk az ajtó éléből fotózott zárszerkezet képét. Ez alapján próbáljuk beazonosítani, ha nem sikerül az ügyfélnek felvázolni, hogy milyen ajtózárja van, mi az, amit cserélnénk.

Hazai viszonylatban az ajtókat nézve, szinte minden műanyag, kínai, izraeli, olasz trezor vagy bármilyen zárral ellátott ajtóhoz mindenünk van raktáron. Egy napos átfutással tudunk vállalni zárszerviz szolgáltatást Budapest összes kerületében. Nemcsak bejárati ajtók zárcseréjével foglalkozunk, hanem egyszerűbb zárfeladatokat is ellátunk. Ilyen többek között, amit senki nem szeret megcsinálni, a postaládazár nyitása, cseréje. Mi ebben is profik vagyunk. Bármilyen típusú, régi vagy újfajta postaládazárat kinyitunk, kicserélünk ügyfeleinknek.

Olasz biztonsági zárak szakszerű kódolása, programozása

Olasz zárak kódolásánál, Potent, Cisa, Dierre kulcsgarnitúrákat használunk. A kódolás azt jelenti, hogy nem szedjük szét az ajtót, a zárszerkezet marad a régi, csak betanítjuk az új kulcsokat a régiek helyett, így megváltozik a zár nyitása. Azoknál az olasz záraknál, ahol nem lehet kódolást elvégezni, pl. Sab, Viro, Cerutti vagy a 26-os szériájú CR zárszerkezet, teljes zárszerkezetet cserélünk. Ez jóval drágább, mint a kódolás. Zártípus függvényében, 86-110 ezer Ft között van, de pontos árat csak a zár beazonosítása után tudunk mondani.

A kedvenc zárszerviz szolgáltatásunk, aminek az ügyfél nem örül annyira, amikor saját magát kizárja a lakásból, vagy a huzat által vagy véletlenül bent hagyja a kulcsot. Kívül pedig egy fix gomb van, ami nem lenyomható. Általában ez a legváratlanabb pillanatban történik meg velük. Ehhez speciális eszközök és a szaktudásunk áll a rendelkezésünkre. Egy becsapódott ajtónyitásnál 100 százalékos sérülésmentes nyitást tudunk garantálni. Ennek a munkadíja Budapest területén 20.000 Ft-tól elérhető.

Kínai ajtók budapesti zárszerviz ellátása

Pár szó a kínai ajtó problémáiról, ami sok fejtörést és bosszúságot okoz a tulajdonosoknak, nekünk pedig bevételt. Naponta 5-6 kínai ajtó problémával keresnek meg minket, ilyen pl. ha lóg a kilincs, ha nem lehet bezárni, vagy kézben marad a fogantyú, nem lehet használni, beszorult a kulcs függőlegesen a zárba. Ami a legrosszabb, ha hazaérkezéskor azt tapasztalják, hogy fel van dúlva a lakás, pedig állítólag ez az ajtó 16 ponton reteszelő acélajtó, de ebből semmi nem igaz. Kilincset tudunk rajta cserélni egy erősebbre, a zárbetéteket pedig betörésbiztosra, az ilyen problémáknak az elkerülésére.