Miért a Potent másodzár, hiszen a heveder is lehet jó?

Mi nemcsak kereskedői, hanem szerelői szemmel is nézzük a dolgot. Hevederzárat bárhol lehet kapni, tömegtermék. Az olcsóbb kivitelek azonban semmit nem érnek, a drágábbat meg nem fizetik meg az emberek. Továbbá szem előtt kell tartani azt is, hogy ha a vásárló saját magának akarja felszerelni, akkor mennyire nehéz az, mennyire kivitelezhető házilag. A Potent zár esetében minimális szerszámozottságot igényel a művelet, ellenben a hevederzárnál kisfúró, nagy fúró, vízmérték, különféle csavarok, körkivágó szükségesek. Továbbá gondoskodni kell az utólagos, folytonos beállításokról és a rendszeres karbantartásról. Valljuk be, nem mindenki tudja ezt megoldani, vállalni. A Potent másodzár azért élvez előnyt a hevederrel szemben, mert a következőket vettük figyelembe a zár kedvező fogadtatásához és az értékesítéséhez.

  • Legmagasabb szintű biztonsági megoldás
  • Ár – érték arány
  • Felszerelés: minimális szakértelem, kevés szerszám
  • Karbantartást nem igényel
  • Folyamatos raktárkészlet biztosítva a gyártó részéről
  • Egyedi kivitel, nem tömegcikk termék
  • Egy- és kétszárnyú ajtókra egyaránt ajánlott
  • 4-8 cm közötti ajtókra felszerelhető

Milyen méretet vásároljon, mire kell figyelni, mik lehetnek a buktatók?

Cégünk minimális hibaszázalékkal dolgozik, mert mindig előre gondolkodunk, hiszen gyakran az ügyfél nem tudja pontosan mit akar. A termék ide-oda küldözgetése semelyik fél számára nem kifizetődő. Ha valaki egy zárat szeretne, ez még nem segítség nekünk, ezért van megadva a hétköznap 8 és 20 óra között hívható telefonszámunk. Ha valaki kinézett egy Potent rászegő zárat, amiből sokat eladunk, és betette a kosárba pl. 50-es zárcsőrrel, de kiderült, hogy 8 cm-es műanyag ajtóra akarja felszerelni, így jó, hogy telefonált. Ilyenkor el tudjuk magyarázni, hogy a vastagabb kivitelt kell ilyenkor megvenni, hosszabb zárcsőrrel, mert különben nem fogja elérni a zárat a kulcs. Az ilyen és hasonló buktatók elkerülése érdekében, ha vannak felmerülő kérdések, vagy ha nem biztosak a rendelésnél, hívjanak bátran, mi segítünk!

Fontos tájékoztató a másodzár vásárláshoz

A legfontosabb az ajtólap vastagsága, ehhez kell kiválasztani és igazítani a zárcsőrt. Üveges ajtó esetében a kívül-belül kulcsos változat a nyerő. Itt el kell felejteni a belső tekerőgombos funkciót, mert ha betörik az üveget, azon át benyúlva a zár a belső tekerőgombbal könnyedén nyitható. Érdemes az ajtón olyan magasságban vagy szakaszra szerelni a Potent zárat, ahol be lehet engedni a zárnyelvet a falba, hiszen a legbiztonságosabb megoldás, ha a zárnyelv belefúródik a falba, ami szabályszerűen betámasztja az ajtót, mintha egy szekrény lenne elé húzva.

Hogyan segítünk az ügyfeleknek a másodzár kiválasztásban, vásárlásában, felszerelésében

Elsődlegesen forgalmazással foglalkozunk, így is sok megrendelésünk van. De ha valaki nem tudja megoldani a felszerelést és ezt a zárat szeretné, akkor tudunk szerelőt küldeni. Általában egyhetes munkavállalással kell számolni. Ilyenkor az ajtóról különféle szögekben kérünk fotókat, a falról, a belső feléről, az éléből, mérőszalagot mellé rakva, hogy lássuk, egyáltalán felszerelhető-e a Potent másodzár, és hova tudjuk pontosan, szakszerűen, biztonságosan felszerelni. Ha valaki pedig mindent tud, de még mindig lennének kérdései, nyugodtan hívjanak minket! Elmondjuk a szerelési tapasztalatainkat, hogy hol szabad és érdemes plusz kulcsokat másoltatni, hogy kell a zárat használni, hogy kell-e karbantartást végezni.

Miért a Potent másodzár, hiszen a heveder is lehet jó?
Miért a Potent másodzár, hiszen a heveder is lehet jó?