Másnapi postai házhoz szállítás

A vidéki ügyfelek részéről történő zárbetétek vásárlása hasonlóan egyszerű, mint azoknak az ügyfeleknek, akik bejönnek az irodánkba vásárolni. Ezt másnapi postai kiszállítással oldjuk meg.

Ilyenkor is mindössze a pontos méretet kell tudni, amely könnyen lemérhető, a kiveszik a zárbetétet az ajtóból, mellé helyeznek egy mérőszalagot és lemérik az A és B oldat. Ebbe szívesen segítünk mi is, amennyiben Ön nem biztos a megfelelő méretben. Kérjük, hogy a zárbetétet mellé helyezzen egy mérőszalagot, majd ezt fotózza le és küldje el nekünk e-mailben. Mi segítünk a pontos méret megállapításában.

Zárbetét vásárlás esetén szükséges tudni, hogy melyik típust szeretnék megvásárolni. A meglévő típus kiválasztásában és szívesen segítünk ügyfeleiknek. Hívják központi számunkat és szakképzett kollégáink segítenek megállapítani, hogy melyik típusú védelem az önök számára legfontosabb és így közösen ki tudjuk választani az Önnek legmegfelelőbb biztonsági fokozatú izraeli zárbetétet.

A munkanapokon 12.00 óráig leadott rendeléseket még aznap postára adjuk, amely a következő munkanapon fog megérkezni. A fizetés utánvéttel történik a postai kézbesítőnek. A számla a dobozban van a zárbetéttel együtt. Ön már másnap élvezheti is az izraeli zárbetétet nyújtotta biztonsági előnyöket!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak