Másnapi házhozszállítás futárszolgálattal

A vidéki ügyfelek részéről történő zár-termékek vásárlása hasonlóan egyszerű, mint azoknak az ügyfeleknek, akik eljönnek a raktárunkba vásárolni. Ezt másnapi GLS házhozszállítással oldjuk meg.

A webáruházban történő megrendelés könnyű, gyors. Arra kell ügyelni, hogy a név, cím, szállítási cím, email cím és a telefonszám pontosan legyen megadva. Aki személyesen venné át a terméket, annak hívnia kell minket és megbeszéljük a részleteket. Mivel a termékek mind raktáron vannak, így a megrendelés után már rögtön tud is hívni minket. Mivel mindent gyorsan szeretünk intézni, nem kell napokig várni a telefonálással, hiszen személyes átvétel esetén a termék átvétele aznap már garantált!

Zárbetét vásárlása esetén szükséges tudni a pontos méretet. Ebben segít önöknek a méretezést bemutató fotó. A betétet mindenképp ki kell venni az ajtóból, és azután pontosan mérni. A méretet a megrendelő adja meg, mi ebben nem segítünk, mert csak félrevezető lehet. Ha megbízható zárbetétet, biztonságot szeretne jó áron, klikkeljen ide.

A munkanapokon 12.00 óráig leadott rendeléseket még aznap elviszi dunakeszi raktárunkból a GLS futár, amely a következő munkanapon fog megérkezni. A fizetést érdemes előreutalással rendezni, mert ez biztonságosabb, nem kell a készpénzzel vacakolni és nyomonkövethető. Ha ez nem áll módjában, rendezheti a vásárlást utánvéttel, készpénzzel vagy bankkártyával.

A számla a dobozban van a megrendelt termékkel együtt. Ön már másnap be is szerelheti a kért zárbetétet, zárat, kilincset, vagy egyéb zár-terméket.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak