Másnapi házhozszállítás futárszolgálattal

Mind a vidéki, mind a budapesti megrendelők részéről történő zár-termékek vásárlása egyformán egyszerű.

Minden megrendelést másnapi GLS házhozszállítással vállalunk, hétköznapokon.

A webáruházban történő megrendelés könnyű, gyors. Arra kell ügyelni, hogy a név, cím, szállítási cím, email cím és a telefonszám pontosan legyen megadva. Mivel mindent gyorsan szeretünk intézni, nem kell napokig várni az ügyintézésre, a megrendelést követően a lehető leghamarabb elküldjük a számlát, amely alapján utalni tud nekünk. Miután a pénz beérkezett, a terméket átveszi a GLS, és másnap kiszállítja. Pénteki feladásnál hétfőn fogják kézbesíteni, mert a GLS hétvégén nem szállít házhoz.

Zárbetét vásárlása esetén szükséges tudni a pontos méretet. Ebben segít önöknek a méretezést bemutató fotó. A betétet mindenképp ki kell venni az ajtóból, és azután pontosan mérni. A méretet a megrendelő adja meg, mi ebben nem segítünk, mert csak félrevezető lehet. Ha megbízható zárbetétet, biztonságot szeretne jó áron, klikkeljen ide.

Ha munkanapokon 13.00 óráig megérkezik az utalás a bankszámlánkra, még aznap elviszi tőlünk a GLS futár, amely a következő munkanapon fog megérkezni. A fizetést kizárólag előreutalással lehet rendezni, mert ez biztonságosabb, nem kell a készpénzzel vacakolni és nyomonkövethető.

A számlát e-mailben küldjük, így ha valakinek nincs rá szüksége, nem kell kinyomtatnia, hanem elég lementeni és máris gondoltunk a környezetvédelemre is!

Ön már másnap be is szerelheti a kért zárbetétet, zárat, kilincset, vagy egyéb zár-terméket, rendkívül gyors szolgáltatásunknak köszönhetően.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak