LOCXIS zárbetét kulcsfelépítése

A LOCXIS zárbetét kulcsa egy nagyon különleges fejlesztés, hiszen a mérnököknek sikerült úgy összehozni, ötvözni a kulcson lévő funkciókat, hogy a kényelmet, a biztonságot, a könnyű használhatóságot és az eleganciát is tükrözze egyben.

Az RB LOCXIS zárbetét kulcsai szabadalmi védelemmel vannak ellátva, ami Izraelben került bejegyzésre, a Rav-Bariach vállalat által. A szabadalmi védelem egy olyan bejegyzett formula, amely tiltja a bejegyzett találmány lemásolását, gyártását ugyanabban a formában, valamint a kulcsról nyerskulcsot készíteni bármilyen formában szintén szigorúan tiltott. Az RB LOCXIS kulcsban két darab mozgó alkatrész található egymás mellett, amik rugóztatva vannak. Ez a mozgó alkatrész aktiválja a zárbetétben lévő Z-1 csapot.

A magyarországi profil a 02-es, a kulcsszár vékony, lapon mart kivitelű, minden esetben a kulcsot az RB LOCXIS zárbetét hengerébe vízszintesen kell belehelyezni. Az teljesen mindegy, hogy az egyik vagy a másik irányból. A LOCXIS kulcs jobbos profilú, ötcsapos a zárbetét, a kulcsszárba vannak bevágva mélység és szélesség szerint a furatok, melyeket a kártyán lévő számok és betűk kódjai határoznak meg. Ezek a furatok A, B, C, D betűkből és az 1, 2, 3, 4, 5 számokból állnak, melyek kombinációja több milliós kiosztást hoz létre.

A LOCXIS zárbetét interaktív csapos, tehát a hengerben teleszkópikus mozgást végez a külső és belső csap egymásban. Ez akadályozza meg a zárbetét manipulációs (zárfésű) nyitásának a lehetőségét.

Maga a zárbetét mindenfajta nyitási, törési, rongálási, idegenkéz általi nyitási módszernek ellenáll, nem véletlenül kapott MABISZ 6-os (a legmagasabb fokozatú) minősítést.

Magyarországon az RB LOCXIS zárbetét kulcsait csak és kizárólag a kártyával lehet másoltatni a Kulcskirály zárszaküzletben. 3 darab gyári kulcsot csomagol a gyártó a betéthez.

A kulcsfej kialakítása nagyon kényelmes, szinte ujjbegyre áll a homorú bemélyedés miatt, ami teljesen egyedi. Könnyű a zárba behelyezni és forgatni. A kulcsfej színe acélszürke. Egyik oldalon az RB-LOCKS és a gyártó logója található, a másik oldalon pedig a DO NOT DUPLICATE és a PATENTED felirat látható. A kulcsfejen található egy íves fémrész, ami a kulcskarikára való meglehetősen könnyű felhelyezést biztosítja. Továbbá van egy furat a műanyagban, ahová különféle színű kis jelölőkorongot lehet bepattintani a kulcsok megkülönböztetése érdekében.

Az RB LOCXIS zárbetétet mindenkinek bátran ajánljuk, illetve javasoljuk is, hiszen bevizsgált, letesztelt termék, melyből több ezer darabot értékesítettünk az elmúlt években. Ami a legfontosabb, hogy kiválóan megállja a helyét a biztonság területén.

Az RB LOCXIS zárbetétet szinte minden hazánkban forgalomban és használatban lévő ajtóba be lehet szerelni. Több mint 30 méret áll a rendelkezésükre vásárlás esetén, az alapmérettől kezdve (31/31) akár az extrém, 50/70 mm-es nagy méretig.

Várjuk megrendelését az RB LOCXIS zárbetétekkel kapcsoltban! Nálunk a LOCXIS zárbetétek raktárkészleten vannak, így másnap már hozzájuthat a termékhez!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak