Lapon mart kivitelű zárbetétek

A lapon mart kivitelű zárbetétek már egy magasabb kategóriát képeznek, mint fogazott kulcsos társaik. Ezt már nyugodt szívvel tudjuk ajánlani mindenkinek! Mondhatnánk azt is, hogy mi csak lapon mart kivitelű zárbetéteket forgalmazunk.

A lapon mart kivitel azt jelenti, hogy nem függőlegesen, hanem vízszintesen kell behelyezni a zárbetétbe a kulcsot, az mindegy, hogy melyik oldalával. A lapon mart kivitelű zárbetétekhez, gyártó függvényében, 3 vagy 5 darab kulcs tartozik, ez a gyártóval való megegyezéstől függ, hogy hogyan rendeli a forgalmazó az ügyfeleinek a zárbetéteket, mik az igények.

Mi egyelőre az RB SKG, RB LOCXIS, RB Dynamic és az RB Keylocx lapon mart kivitelű zárbetéteket forgalmazzuk. A Keylocx zárbetéthez 5 darab kulcs tartozik, míg az előbbiekhez 3-3 darab.

Cégünk az RB zárcsaládból másolásvédett betétet is tart raktáron, ami azt jelenti, hogy a dobozban lévő kódkártyával lehet csak kulcsot készíttetni hozzájuk, és azt is csak az általunk kijelölt helyen.

A lapon mart kivitelű zárbetétek forgalmazásánál az elsődleges szempont volt a magas biztonság, a kényelmes működés, a könnyen kezelhetőség, a kulcsfej kézre eső kialakítása és a hosszútávú biztonságos működés.

Válassza a lapon mart kivitelű zárbetétetek közül az Önnek legjobban megfelelőt, mind méretben, mind kivitelben egyaránt!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak