Lapon mart kivitelű zárbetétek

A laponmart kivitelű zárbetétek már egy magasabb kategóriát képeznek, mint fogazott kulcsos társaik. Ezt már nyugodt szívvel tudjuk ajánlani mindenkinek! Mondhatnánk azt is, hogy mi csak laponmart kivitelű zárbetéteket forgalmazunk.

A laponmart kivitel azt jelenti, hogy nem függőlegesen, hanem vízszintesen kell behelyezni a zárbetétbe a kulcsot, az mindegy, hogy melyik oldalával. A lapon mart kivitelű zárbetétekhez, gyártó függvényében, 3 vagy 5 darab kulcs tartozik, ez a gyártóval való megegyezéstől függ, hogy hogyan rendeli a forgalmazó az ügyfeleinek a zárbetéteket, mik az igények.

Mi az izraeli RB SKG, RB LOCXIS és az RB Keylocx laponmart kivitelű zárbetéteket forgalmazzuk. A Keylocx zárbetéthez 5 darab kulcs tartozik, míg az előbbiekhez 3-3 darab.

Cégünk az RB zárcsaládból másolásvédett betétet is tart raktáron, ami azt jelenti, hogy a dobozban lévő kódkártyával lehet csak kulcsot készíttetni hozzájuk, és azt is csak az általunk kijelölt helyen.

A laponmart kivitelű zárbetétek forgalmazásánál az elsődleges szempont volt a magas biztonság, a kényelmes működés, a könnyen kezelhetőség, a kulcsfej kézre eső kialakítása és a hosszútávú biztonságos működés.

Válassza a laponmart kivitelű zárbetétetek közül az Önnek legjobban megfelelőt, mind méretben, mind kivitelben egyaránt!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak