Kulcsvezérlésű Schüring zárközép, régi

Bruttó ár: 29 850 Ft

Ez a zárszerkezet a cilinderbetét kulcsának forgatásával tolja ki a zárnyelvet, illetve mozgatja a hozzákapcsolt alsó- és felső rúdvivőt.

Raktáron tarunk belőle 35, 40, 45, 55 mm dorn-méretűt. Ez a méret a zár eleje és a kilincstengely közepe közötti távolság. A másik fontos méret a kilincstengely-közép és a zárbetéthenger-közép közötti távolság, ez pedig mindegyik méret esetében 92 mm. Mi csak a zárközepet értékesítjük, tehát a már meglévő, de régebbi típusú verziójú Schüring zárközép helyére lehet beszerelni ezt a zárdobozt.

A zárközép előlapra történő felszerelése 3 db csavarral történik. Egy közvetlenül a csapdanyelv fölött van, egy közvetlenül alatta, a harmadiknak a kialakítása pedig a zárdoboz legalján található, azon az oldalon, ahol a zárnyelvek is vannak.

Gyárilag meg vannak kenve elegendő zsírral, így a zárközép egyéb karbantartást már nem igényel. A zárdoboz rögzítéséhez a régi csavarokat kell felhasználni. A zártest kilincsdiója ugyanúgy 8×8 mm, mint a régié.

Csapdanyelve jobbosról balosra állítható a zárszerkezet zárnyelvnél lévő szerelőnyílásánál, így a nyitási irány nem releváns. Záráskor és nyitáskor a zárdobozból egy hasábnyelv tolódik ki.

Azért vannak ilyen különböző zárdoboz méretek, mivel az ajtógyártó vállalatok többfajta profilú ajtót gyártottak.

A zárdobozokat minden felsorolt méretben raktárkészleten tartjuk.

Törlés

További információk

Tömeg 760 g
Méret

35/92 mm, 40/92 mm, 45/92 mm, 55/92 mm