Kulcsember partnerünk egyedi, saját profilja

Régóta dolgozunk a Kulcsember Gyorsszerviz Kft-vel, most jutottunk el arra a szintre, hogy ők is értékesítsék a magas biztonsági szintű, nagyon jó minőségű RB Keylocx zárbetétet. Mivel több ezer darabot eladnak egy évben, kaptak egy egyedi kulcsprofilt, saját másolási joggal ellátva.

Az RB Keylocx izraeli zárbetéteket ők a helyszínen szerviz formában értékesítik és szerelik be műanyag-, fém-, fa-, kínai bejárati ajtókba, különböző méretekben. Ez a saját profilú zárbetét alkalmas még hevederzárakba, speciális, fogaskerekes izraeli ajtókba, továbbá vészfunkció és tekerőgomb is szerelhető rájuk utólagosan. Ezzel a profillal kapcsolatban további információt telefonon tud kérni Fehérvári Levente ügyvezetőtől a Kulcsember Kft 06-70-253-6107, 06-70-609-2692 telefonszámain.

Mitől különbözik két profil egy laikus számára?

A Keylocx kulcsokból és az ahhoz tartozó zárbetétekből jelen pillanatban három különböző profil fut Magyarországon. A kulcsfej színeket tekintve ezek fekete, kék és a Kulcsember saját profilja, a narancssárga színek. Mind a három kulcsprofilnál a kulcsszárba beleintegrált mozgó alkatrész van levédve, ez egy ún. interaktív csap. Továbbá, a kulcson végigfutó hosszanti marást másképp alakították ki mind a három kulcsprofilnál. A profilok különbsége, hogy a mozgó alkatrész másképp, máshol van elhelyezkedve a kulcsszárban. Ez lehet az első, a második vagy a harmadik pozíció, a kulcs végétől számítva a kulcsfejhez közelítve. Az egyedi kulcskialakításnak köszönhetően, egyik kulcsot sem lehet beletenni a másik kulcshoz tartozó, más profilú zárbetétbe.

A kék és fekete kulcsok másolását a III. kerületi Kerék u. 4. szám alatti Zárszaküzlet végzi, míg a narancssárga plusz kulcsok készítését kizárólag maga a Kulcsember Kft intézi. Számukra mi csupán a nyerskulcsokat biztosítjuk.

A narancssárga fejű kulcsprofil száma K10, amely szám a kulcsszárba van belegravírozva. A zárhengerbe való könnyebb becsúszás érdekében, a kulcsszáron két megvezető, hosszanti bevágás található. Cégünk, a Zár Zorro Kft másik két profilja a K19 (kék fejű kulcsok) és a B6I (fekete kulcsok). Ezeknek a kulcsoknak a másolását partnereink végzik. A másolásvédő kódkártya hátulján fel van tüntetve a partner elérhetősége, címe, telefonszáma, nyitvatartása. Minden esetben hozzájuk kell fordulni a kulcsmásolás ügyében!

Kulcsember partnerünk egyedi, saját profilja
Kulcsember partnerünk egyedi, saját profilja

Mire használja a Kulcsember zárszerviz a saját kulcsprofilt?

A Kulcsember több mint 15 éve van jelen a magyar piacon, először ők is kicsiben kezdték, majd kinőtték magukat. Egyre több zárat értékesítenek Budapesten, Pest megyében, ahol vállalnak zárcserét, ajtónyitást, és immár a saját profilú RB Keylocx zárbetétek beszerelését. Ezen belül vállalnak kulcsrendszer tervezést, kialakítást, beszerelést.

A saját kulcsprofil nagyon biztonságos használatot biztosít. Előre tudnak tervezni az éves mennyiséggel, a készletgazdálkodással, a betétek méreteivel. Szervizautójuk több zárbetéttel is el van látva, különböző kivitelekkel, amik a helyszínen kerülnek beszerelésre. A Keylocx zárbetéthez 5 db kulcs tartozik és a védőkártya. A kulcsok 2030-ig másolásvédelemmel vannak ellátva, a fent említett interaktív csaphoz tartozik maga a szabadalmi védelem.

A Keylocx zárbetétek kulcsainak a legnagyobb előnye a vékony kulcsszár, így az összes típusú bejárati ajtóba könnyedén beszerelhetők, soha nem kell reszelni a kulcsnyakat, ellentétben egyes széles típusokkal. A Keylocx törés- és fúrásvédett zárbetét Mabisz 5-ös besorolással van ellátva, ami ezen a piacon egy eléggé magas kvalitást képvisel.

Kulcsember partnerünk egyedi, saját profilja
Kulcsember partnerünk egyedi, saját profilja