Közvetlenül a gyártól vásárolunk

Az általunk forgalmazott termékeknek közel a 90 százalékát a gyártó cégtől vásároljuk. Nekünk ez így egyszerűbb, mint hogy a magyar kereskedőkkel kínlódjunk, akik komolyabb megrendelés esetén nem tudnak minket kiszolgálni. Nem beszélve arról, ha valaki a gyártótól veszi a terméket, akkor egy kb. 50%-os árkedvezményt is el tud érni, amit egyébként a magyar kereskedő tesz zsebre.

Főként Olaszországból és Izraelből vásárolunk termékeket. Izraelből négy különböző felépítésű, illetve biztonsági fokozatú zárbetétet, bevésőzárakat, alkatrészeket, nyerskulcsokat, izraeli ajtókhoz kilincseket (Superlock és RB). Olaszországból pedig központi trezorzárakat, tollas kulcsos és cilinderes kivitelben, másodzárakat, illetve ezeknek a záraknak a nyerskulcsait és ezekhez a zárakhoz tartozó olyan kisegítő alkatrészeket, amelyek pl. egy ajtógyártó részére is fontosak lehetnek. Ilyen pl. egy törésvédő címke vagy egy hosszított zárrudazat.

Nagyon kevesen mondhatják el ebben a szakmában, hogy a gyártól tudnak külön vásárolni. Ebben rengeteg munka van, levelezés, gyárlátogatás, tárgyalás, illetve kizárólagosságot biztosító szerződéskötés. Mi ettől különbözünk a webáruházaktól, és ezért tudjuk jó áron értékesíteni a bizonyos termékeket.

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak