Kínai világítós ledes ajtókilincs

Ezeket a kilincsgarnitúrákat általában azért keresik nálunk, mert a gyenge minőség és az ajtó hibás beállítása miatt kívülről vagy belülről a kilincs letörik, vagy csak egyszerűen a rugó kinyúlik és az ajtókilincs használata már nem tökéletes. Ilyenkor a kilincs a lenyomás után úgy marad, vagy kézben marad.

Mi már az extra erős kilincsváltozatot kínáljuk ügyfeleinknek megvásárlásra, ami biztosan nem fog letörni, hiszen az erősebb verziót tudja tőlünk megvásárolni. A kínai ajtókilincsek vagy más néven világító ajtókilincsek, nálunk jobbos és balos kivitelben érhetők el raktárkészeletről, 14.700 Ft-os egységáron.

A kínai ajtókon lévő eredeti kilincs helyére egy az egyben fel lehet őket szerelni. A kínai acélajtó kilincsei kedvező áron érhetők el, postai úton történő, másnapi házhozszállítással.

Nálunk a kínai biztonsági ajtókilincs külön van, balos- és jobbos nyitású ajtókhoz. A balos nyitású ajtóknál a belső oldalon balra áll a kilincs, illetve a jobbos ajtóknál a belső oldalon jobbra áll a kilincs. A beazonosításban szívesen segítünk.

A doboz tartalmazza magát a kínai kilincset, az ovális törésvédőt, két darab műanyag hézagoló lemezt, a kilincstengelyt, két darab M5-ös csavart a pajzshoz és két darab M4-es csavart a rozettához. A kilincs szett felszereléséhez nem szükséges zárszerelőt hívni, mert egy csillag csavarhúzó és egy csípőfogó szükséges csupán hozzá. Ez a művelet akár házilag is egyszerűen elvégezhető.

Rugótört, kilincstörött kilincsek helyére új pajzs forgalmazása

Letört, fém kínai bejárati ajtókilincs értékesítését, forgalmazását tudjuk biztosítani budapesti és pest megyei/vidéki ügyfeleinknek.

A kínai ajtókilincsek főként azokban a Kínában készült bejárati ajtókban találhatók meg, amelyek HiSec, Secdoors fantázianévvel ellátottak, illetve egyéb barkácsáruházas kivitelben készültek. Valamelyiknek világít a kilincse, van, amelyiknek nem, vannak közöttük szálcsiszolt, csíkos, rücskös változatok, de mindegyiknek a paraméterei megegyeznek a mi általunk forgalmazott erősített változatú kilincsével. Tehát a rögzítési pontok ugyanoda esnek, így nem kell velük bajlódni igazítás szempontjából. Mindegyik kínai ajtókilincsen megtalálható az ügyfelek által közkedvelt belső tekerőgomb, ami egy pánikzár. A lakásban belülről ráfordítható ez a kallantyú, így nem kell külön kulccsal zárni az ajtót.

Forduljon hozzánk, ha kínai ajtókilincset szeretne vásárolni! Ha nem tudja beazonosítani, hogy melyik fajta kínai ajtaja van, fotózza le nekünk kívülről, belülről, küldje el e-mailben és mi segítünk ebben! 13-ig leadott rendelés estén már másnapi kiszállítással hozzájuthat a kínai világító kilincshez!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak