Kínai lemezajtó kilincs

Ezekről a kilincsekről igen hosszú regényt lehetne írni, hiszen forgalmazóként minden nap megkeresnek minket ezzel kapcsolatban. Lötyög, letört, szétesett, kézben maradt, nem világít, hiányzik belőle a rugó, csálén áll, eltörött a rugó, stb. problémákkal.

Ezek a felsorolt problémák a távoli Kínából érkező ajtókra általában jellemzők. Ide be is sorolhatjuk az összes fajtáját, típusát azoknak a lemezajtóknak, melyek a magyar piacon bejárati ajtóként jelen vannak és a világító kilincses ajtókként jellemezzük őket általában.

A darabszámot megbecsülve, főként Budapesten és Pest megyében, de vidéken is, több millió van beszerelve ezekből az ajtókból. Ilyen a HiSec, Secdoors és az összes barkácsáruházakban vásárolt 16 pontos, kínai biztonsági ajtónak hirdetett ajtó. Ezekkel még nem is lenne probléma, csak a kilincs, ami a gyenge pontja ennek a típusnak, hiszen a régebbi modellek gyengébbek, letörnek, kézben maradnak, így a kilincs kívülről vagy belülről használhatatlanná válik.

Cégünk raktárkészleten tartja a már erősített, jobbos- és balos kivitelű kilincseket az ügyfelek számára. A kilincseket kompletten értékesítjük, külső- és belső pajzs, vagy más néven kilincsgarnitúra, csavarokkal, kilincstengellyel és a zárbetétet védő törésvédő rozettával, valamint annak csavarjaival együtt. Egy darab kilincs vagy „csak kilincs” önmagában nem létezik.

Forduljon hozzánk kínai kilincsvásárlással kapcsolatban! Az erősített kilincsek megrendelhetőek, vásárlók számára postázva, 14.700 forintos áron/garnitúra.

A kínai ajtóhoz tartozó kilincs cseréje akár házilag is elvégezhető, csavarhúzót, fogót és némi kézügyességet igényel. A jobbos vagy balos kivitelre ügyelni kell, mert a kínai lemezajtók nyitási irányának megfelelően kell a kilincseket beszerezni.

Ha a kínai kilincs megrendelője nem tudja, vagy nem biztos benne, hogy jobbos vagy balos garnitúrára van szüksége, mi segítünk neki beazonosítani! Akár fotót is küldhet nekünk a kilincsről, az ajtóról, és mi megállapítjuk a HiSec, Secdoors, stb. kínai ajtók nyitási irányát.

A kínai biztonsági ajtó kilincs jellemzői a beazonosítás érdekében: kék led világítás a külső kilincsben, belső ráfordító a címekegarnitúra belső felén, krómozott, fényes felület, anyagában pöttyözött vagy csíkos mintázat.

A kínai ajtókilincs, pajzs forgalmazásával, vásárlásával kapcsolatban, forduljon hozzánk  munkaidőben!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak