Kínai HiSec kilincs megrendelése – Göd

Gödön sem lehet panasz arra, hogy kevés kínai (TerraSec, Secdoors, HiSec vagy barkácsáruházas) bejárati ajtó lenne jelen. Persze, hogy mindenhol Magyarországon találkozhatunk nagyszámban távolkeleti csodaajtókkal, miért lenne ez másképp Gödön? Mivel az ajtók mechanikája és védelmi szintje nagyjából és majdnem azonos, a biztonsági szint leginkább komoly minőségű és magas biztonsági fokozatú zárbetétek ajtóba történő beszerelésével növelhető. Mindig fontos (lenne) a kínai ajtókban gyárilag bennelévő betéteket lecserélni, hogy megelőzzük a betörést!

Az ajtók kinézete lehet más és más, de ismérvük és jellegzetességük, hogy a kilincsük kívülről kéken világít, és belül a zár alatt van egy ún. pánikzár, ami kívülről egyáltalán nem nyitható. Ezek jó dolognak tűnhetnének, ha nem lenne velük annyi probléma.

Világítós kínai ajtókilincs rendelés Gödre

A kilincsekkel általában rugótörés miatt van probléma. A belsejükben eltörik egy rugó és a markolat már lógó állapotot mutat. Illetve szintén gyakori probléma a kilincsmarkolat kézben maradása, azaz tőből történő letörése.

Webáruházunkban tud mindenfajta kínai ajtóhoz kilincset rendelni, mégpedig egy minőségibb, erősített változatot. Tudomásunk szerint még egy ügyfél sem jelzett vissza nekünk, hogy bármi problémája lett volna a kilinccsel, amit tőlünk vásárolt.

Rendelhet kívül-belül kilincs-kilincses változatot, vagy pedig kívülről gombos, belülről kilincses változatot. A gombos változat esetében biztosra mehet, hogy nem törik le soha, hiszen a gomb fix, egyáltalán nem mozgatható. Így nem történik semmilyen terhelés.

Fix gombos kilincs a gödi kínai ajtókra

A kilincs letörése megakadályozható, ha olyan kilincset rendel tőlünk, ami belülről lenyomható, kívülről viszont fix gombos. A gombos kilincs előnye, hogy kívülről nem tudják kinyitni az ajtót csak kulccsal, így nem kell mindig zárva tartani az ajtót. Praktikus, megbízható, a formája eltakarja a régi verzió esetleges nyomait.

Ez a szerelés is megoldható házilag, nem kell hozzá zárszerelő szakember. A doboz tartalma a külső/belső egység, illetve a rögzítő csavarok. A nyitási irányt itt is mindenképpen ki kell választani, hogy a kívül legyen a gomb.

Házilag történő kilincs szerelés a kínai ajtóra - Göd

Ha a kilincs eltörik, vagy a rugó elfárad benne, akkor az egyértelműen cserére szorul, hacsak nem akarják, hogy a csonk sérülést okozzon vagy kilincsrugó hiányában tönkretegye a zárszerkezetet. Érdemes mindkét esetben mielőbb megvásárolni és házilag kicserélni a garnitúrát. Semmilyen komolyabb szerszám nem szükséges hozzá, csupán egy csillag-csavarhúzó, ami minden háztartásban van, ritkább esetben egy csípőfogó.

Egy ügyeskezű ember kb. 10-20 perc alatt, kis odafigyeléssel, a régi kilincs helyére fel tudja szerelni az újat.

Ha elakadna a szereléssel és a kilincset tőlünk vásárolta, bármilyen kérdés esetén, írhat nekünk emailt is a zarszerviz365@gmail.com email címre! Rendeljen most, akciósan, erősített, világító kilincsgarnitúrát a könnyebb, biztonságosabb működésért, melyet másnap már kézhez is vehet gödi otthonában.

Kínai HiSec kilincs megrendelése - Göd
Kínai HiSec kilincs megrendelése - Göd