Kínai HiSec ajtó alkatrészek postázása vidékre

Nemcsak budapesti vagy Dunakeszin élő kínai ajtótulajdonosok vásárolhatnak tőlünk, hanem természetesen az ország egész területén kiszolgáljuk a lakosságot. Vidéki ügyfeleink postai úton történő kiszállítással, utánvétes fizetéssel tudjuk biztosítani a kínai HiSec ajtó alkatrészeket. A megrendelés írásban kell, hogy történjen, elég egy e-mailt küldeni nekünk a megrendelő nevével, címével és a termék megjelölésével, és mi már küldjük is a kívánt HiSec ajtó alkatrészeket.

Az alábbi HiSec ajtó alkatrészekkel állunk vásárlóink rendelkezésére. Minden felsorolt termék, alkatrész raktárkészleten van, így késlekedés nélkül tudjuk azokat csomagként küldeni.

Forgalmazunk kínai HiSec ajtóra való kilincsgarnitúrát, kívül-belül kilincs/kilincs változatban, továbbá kívül gombos, belül kilincses típusokat is. A kilincsgarnitúráról tudni érdemes, hogy kizárólag az erősített változatot értékesítjük, melynek a minőségére garanciát tudunk vállalni. Ezek az acél erősítéssel ellátott kilincspárok garantáltan nem fognak letörni, a kézben maradni. Mindkét változatú kilincsgarnitúra ára bruttó 14.700 Ft.

Értékesítünk továbbá HiSec ajtóba való zártesteket, zárszerkezeteket. Általában kétfajta zártesttel találkozunk ezeknek a kínai ajtóknak a vonatkozásában. Létezik az ún. nagytestű változat, mely arról ismerhető fel, hogy kerek rudak tolódnak ki a szerkezetből. Illetve van a kisebb fajta zártest, mely lecsapott sarkú négyzet formájú. Mindkét zárszerkezet háromirányú záródást végez, ezek mozgatják az ajtóban a felfel és lefelé történő záródást biztosító rudakat.

A pontos beazonosítás érdekében mindenféleképpen kérünk egy fotót az ajtó éléből a zártestről, így be tudjuk azonosítani, hogy melyik változatra van szükség, illetve, hogy milyen nyitási irányú az ajtó. Erre a félreértések elkerülése miatt van szükség. Mind a kis-, mind a nagy zárszerkezet ára bruttó 14.700 Ft.

Értékesítünk a HiSec ajtóhoz felső törésvédő pajzsot. A felső védőpajzs a másodzárhoz való, amely csak előre, azaz egyirányba záródik. A felső törésvédő pajzs ára bruttó 9.000 Ft.

A HiSec ajtó megerősítéséhez vásárolhat nálunk olasz Potent rászegző másodzárat, mely kiválóan védi az ajtót, mind a befeszítés, mind az egyéb zárnyitások ellen. A Potent másodzár ára 30.000 Ft. Továbbá forgalmazunk kínai HiSec ajtóra felszerelhető vízszintes hevederzárakat, profi, izraeli, prémium kategóriás zárbetétekkel, fehér színben. Az árakról érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál telefonon!

Fenti alkatrészek értékesítésével foglalkozunk kizárólag.

Külön ajtószigetelést, csak külön kilincset, kitekintőt, csengőt, a kéken világító kilincshez elemet nem tartunk! Ezek az ajtó tartozékai, ez ügyben vegye fel a kapcsolatot a forgalmazóval, akitől az ajtót megvásárolta!

Az alkatrészek, zárak, kilincsek, pajzsok átvehetők személyesen irodánkban, előzetes egyeztetéssel. Vidékre másnapi kiszállítással tudjuk küldeni az alkatrészeket. Amennyiben hétköznap délig leadja a rendelését, úgy a következő munkanap már kézhez is veheti a megrendelt terméket a Magyar Posta csomagküldő szolgálatának jóvoltából. A postai díjszabás a termék árán felül kerül felszámításra, kb. 2400-2800 Ft közötti összegre kell számítani csomagonként.

06-30-265-5531

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak