Kínai ajtózár kilincs vásárlás, forgalmazás

A Kínából importált népszerű bejárati ajtók pl. HiSec, Secdoors, speciális kilincs szerkezettel rendelkeznek. Ez a kilincs egyáltalán nem, vagy csak nagyon ritkán vásárolható meg általános üzletben, pedig nagyon sokan keresik őket, főként barkácsáruházakban. Barkácsáruházban ezt a kilincs garnitúrát, biztos, hogy nem fogják megtalálni. Mivel ezekre a kínai ajtókra más típusú kilincset nem igazán tanácsos felszerelni, így cégünk tud abban segíteni mindenkinek, hogy vásároljanak ilyen kínai kilincset.

A nálunk megvásárolható kínai kilincs egy az egyben felszerelhető a HiSec és Secdoors bejárati ajtókra, továbbá a barkácsáruházban kapható, vékonyabb típusú, olcsóbb kínai lemezajtókra is.

A kínai ajtó és egyben a hozzátartozó kilincsgarnitúra arról ismerhető fel nagyon könnyen, hogy a kilincs-pajzs belső oldalán a zár alatt egy úgynevezett belső ráfordító gombocska található. Ez egy pánikzárat működtet, ami kívülről kulccsal nem nyitható. Amennyiben az ön ajtaján ez a belső ráfordító gomb ott van, akkor biztos lehet abban, hogy kínai bejárati ajtóval rendelkezik.

Sajnos gyakori probléma ezekkel az ajtókkal kapcsolatban, hogy könnyen letörik a kilincs, kézben marad, aztán csak egy kilincs-csonk van a helyén, amely balesetveszélyes és nem lehet vele működtetni az ajtót. Ez egy nagyon nagy probléma. Sokszor találkoztunk olyan megoldással, hogy az emberek inkább felszerelnek valamilyen nem odavaló kilincset. Ezzel az a baj, hogy mivel nem odaillő, így könnyen tönkreteszik magát a zárszerkezetet is, amit később szintén cserélni kell.

Világító kilincses kivitelű HiSec kilincscímke garnitúra

Cégünknél raktárkészleten találhatók ezek a kilincsek, pajzsok, amelyek könnyedén felszerelhetők a bejárati ajtóra, akár házilag is. Persze egy kis kézügyesség szükségeltetik hozzá. Ami a jó hír, hogy ezek a kilincsgarnitúrák már erősített változatúak, azaz nem gyenge lemezből készültek, mint amivel eredetileg az ajtó le lett szállítva, hanem erősítettek, úgynevezett acélmerevítéssel, acélbetéttel rendelkeznek. Ez annyit jelent magyarra lefordítva, hogy a kilincs nem fog a kezünkben maradni.

A kínai ajtón a kilincs letörések leginkább gyenge anyagminőségből adódnak, persze nagy számban felelősek érte a rosszul beépített ajtószerkezetek is.

Amennyiben önnek egy ilyen kilincs garnitúrára van szüksége, vegye fel a kapcsolatot cégünkkel a lenti telefonszámokon, és mi szívesen segítünk önnek!

Fontos megjegyeznünk, hogy a kilincsek párban vannak, külön-külön nem vehetők meg!

Kompletten, a kilincsgarnitúra, a zárcilindert védő rozetta, valamint a kilincstengely és a hozzátartozó csavarok mindösszesen 14 700 Ft-ba kerül.

A kilincsek megrendelhetőek, ügyfeleik részére tudjuk őket postázni, másnapi átvétellel, utánvétes fizetéssel.

Hívjon minket amennyiben bármilyen problémája van a kínai ajtó kilinccsel kapcsolatban!

Tőlünk a kilincsgarnitúrát raktárkészletről tudja megvásárolni, akár jobbos- akár balos változatban, mely azonnal megrendelhető. Cégünk hétfőtől péntekig az ügyfelek rendelkezésére áll, reggel 8 és este 18 óra között!

Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak
Biztonsági ajtózár, biztonságiajtózárak ajtózár, ajtózárak, biztonsági ajtózárak